Dolfijn vakanties

- Minicruise André-Laura (Nederland) -

nieuw programmabootreis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
18-06-17
23-06-17
6
bootreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:825,00
100,00
38,00
60,00


max. aantal deelnemers: 4
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 16:00 uur
Vertrek/aankomst: Steiger Nieuwe Meer Sluis oost, Jaagpad, A'dam
INFO Route 2
Ze zeggen weleens dat Nederland het mooist is vanaf het water, u kunt het zelf gaan beleven op deze reis. Al voor het 5e jaar gaan wij varen met Karin en Jan Wisman op hun motorjacht André Laura. Met deze mooie boot gaan we langs de mooie plekjes varen en leggen we in gezellige plaatsen aan. Misschien mag u van schipper Jan even achter het roer staan. We reizen met kleine groepjes, dus boek snel!


Route 2 Zuid-Holland
Vanuit Amsterdam maken we een mooie tocht door o.a. het Groene Hart. We bezoeken Avifauna in Alphen aan den Rijn en komen in plaatsjes zoals Weesp en Muiden waar we het Muiderslot kunnen bezoeken. We varen over mooie rivieren zoals de Amstel en de Vecht. Op de laatste avond genieten we van een heerlijke barbecue.

Motorjacht André Laura
- een 15 m lange en 4,50 m brede motorcruiser
- verblijf in eenpersoonshutten, elke hut heeft een eigen fonteintje, op aanvraag is 1 tweepersoonshut beschikbaar. U slaapt op een matras van 2,00 x 0,70 m.
- aan boord: 2 toiletten, 1 douche en wastafel, meestal wordt er aan de wal gedoucht in speciale douchecabines in de havens, aan dek is ook een buitendouche
- woongedeelte met spelcomputer en tv
- Het water aan boord is om te douchen en wassen, niet om te drinken, maar iedereen krijgt flesjes drinkwater.

Maaltijden
Alle maaltijden gebruiken we aan boord, of we maken voor de lunch een lunchpakket. ‘s Avonds eten we ook een keer in een restaurant.

De André Laura vaart op andere data andere routes, kijk voor meer info op de andere data van deze minicruise.Meer informatie over deze reis leest u op blz. 8 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV