Dolfijn vakanties

- Valkenburg (Nederland) -

niet in prijs verhoogdbusexcursiereis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
29-07-17
05-08-17
8
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1089,00
110,00
50,00
80,00


max. aantal deelnemers: 36
max. aantal begeleiders: 7
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
INFO In onze reisgids staat dat deze reis Didam als wisselpunt heeft. De Jong Intra heeft vanaf april 2017 een nieuw wisselpunt: restaurant het Heuveltje in Beek Montferland. De bussen komen om ongeveer om 8,30 uur op het wisselpunt en van daaruit vertrekken de bussen om 9,15 uur naar de bestemming.
Dolfijn is vaste klant in hotel Schaepkens van St. Fyt in Valkenburg. Al heel veel reizigers gingen met Dolfijn naar Valkenburg en terecht, want dit is niet voor niets al jaren een topper in het Dolfijnprogramma. Samen met de andere toeristen in de bus maakt u mooie uitstapjes. In het hotel treden regelmatig bekende artiesten op.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. In de middag komen we bij het hotel aan.
2e dag We blijven vandaag in de buurt van het hotel. Na het ontbijt genieten we van een lekker kopje koffie of thee met Limburgse vlaai. Daarna kunnen we een stukje gaan wandelen en het centrum van Valkenburg verkennen.
3e dag Omdat Valkenburg niet ver van Duitsland ligt, gaan we vandaag de grens over naar het bekende stadje Monschau. De rit er naartoe gaat door een mooi stuk Eifel.
4e dag We volgen vandaag de Mergellandroute langs o.a. Epen en Slenaken. Deze mooie route brengt ons bij de Brand bierbrouwerij. Hier worden we ontvangen met koffie en Limburgse vlaai, we zien een film, bezoeken het museum en natuurlijk kunnen we bier proeven!
5e dag De bus brengt ons naar Schin op Geul waar we op de stoomtrein het Miljoenenlijntje stappen. We rijden naar Kerkrade waar de bus ons weer op staat te wachten. Daarna rijden we naar Vaals waar we een glasblazer bezoeken.
6e dag Als de bus bij Nationaal Park de Meinweg aankomt, staan daar huifkarren voor ons klaar voor een tocht door de omgeving. Daarna rijden we door naar een ambachtelijke chocolademaker.
7e dag Na het ontbijt gaan we naar een van de gezelligste steden van Nederland, Maastricht. We kunnen een kijkje nemen in het centrum en zien o.a. het Vrijthof en de St. Servaeskerk.
8e dag Na de lunch brengt de bus u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Schaepkens van St. Fyt
- ligging op 500 m van het centrum van Valkenburg
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, restaurant, liften, bar, terrassen en tuin
- regelmatig live optredens en bingoavond
- regelmatig gratis koffie, thee en 2x per dag happy hour in de bar
- gasten van het hotel mogen gratis zwemmen in zwembad de Polfermolen (15 min. lopen van het hotel)

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.
In het hotel worden consumpties met consumptiemunten betaald die u bij de receptie kunt kopen. Munten die over zijn, kunt u weer inwisselen tegen geld.

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar.

Meer informatie over deze reis leest u op blz. 24 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV