Dolfijn vakanties

- Oostende (België) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over België
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
03-06-17
07-06-17
5
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:725,00
80,00
33,00
70,00


max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Beek Montferland en Breda*
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
INFO In onze reisgids staat dat deze reis Didam als wisselpunt heeft. De Jong Intra heeft vanaf april 2017 een nieuw wisselpunt: restaurant het Heuveltje in Beek Montferland.De bussen komen om ongeveer om 8,30 uur op het wisselpunt en van daaruit vertrekken de bussen om 9,15 uur naar de bestemming. Als u kiest voor de wisselplaats Breda wordt u na de wissel in Beek Montferland in Breda opgehaald. U ontmoet dan daar uw medereizigers en Dolfijnbegeleiding. U doet dan niet mee aan de koffietafel (heen) en de afscheidsmaaltijd (terug in Beek Montferland. Op het wisselpunt Breda is geen Dolfijnbegeleiding aanwezig.
Aan de Belgische kust ligt de badplaats Oostende. Het is heerlijk om over de boulevard te slenteren en over de zee te kijken vanaf een van de terrassen. Vanuit Oostende maken we mooie excursies naar o.a. Brugge en Gent.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. In de middag komen we bij het hotel aan. Als we willen, kunnen we een kijkje nemen op de boulevard.
2e dag Vandaag maken we een dagtocht naar Brugge en Knokke. Brugge is een stad met veel kanalen en wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Beroemd is het grote plein met de Belfort toren en de straatjes met monumenten. Knokke is een badplaats met een lange boulevard waar we een wandeling kunnen maken.
3e dag Het is ongeveer 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog was. In België is hard en lang gevochten, vooral in de omgeving van Ieper. Vandaag bezoeken we het gebied rondom Ieper waar veel oorlogsgraven zijn. We bezoeken Veurne met de oude markt, Diksmuiden met de IJzertoren en Passendale. Tot slot maken we en stop in Ieper met de middeleeuwse Grote Markt en de beroemde Menenpoort.
4e dag Ook Gent is een stad met mooie, oude gebouwen. Met een stadsgids zien we de St. Baafskathedraal en andere bekende gebouwen. We hebben tijd om deze stad zelf te verkennen. In het centrum zijn veel terrassen waar we wat kunnen drinken.
5e dag Na het ontbijt rijden we naar Antwerpen voor een korte stop. Daarna brengt de bus u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Ostend
- ligging op 150 m van het centrum en 100 m van de boulevard en het strand
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, liften, lounge, bar, tv-ruimte
- restaurant, fitness en sauna

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Meer informatie over deze reis leest u op blz. 25 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV