Dolfijn vakanties

- Bouillon (was Oostende) (België) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over België
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
16-10-17
20-10-17
5
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:715,00
80,00
33,00
70,00


max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst:
INFO Deze reis staat niet gepubliceerd in onze reisgids, vervangt de reis naar Oostende.
Helemaal in het zuiden van België, in de Ardennen en tegen de Franse grens ligt Bouillon. Van hieruit gaan we bekende plaatsen in de buurt bezoeken. Zo gaat u naar Dinant, Luxemburg, Trier en Parijs.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. Vanaf Zeddam rijden we naar Valkenburg voor de lunch. Hierna rijden we verder naar de watervallen van Coo. Daarna rijden we door naar Bouillon, waar we voor het diner aankomen.
2e dag Allereerst rijden we naar Groot-Hertogdom Luxemburg waar we alle bezienswaardigheden van deze stad zien olv. van een gids. Daarna rijden we naar Trier, gelegen in het wijngebied van de Moezel. Na de lunch maken we eerst een korte stadsrondrit. We zien de Kaiser Thermen, de Lieffrauendom en uiteraard ook de de Romeinse Porta Nigra. Vervolgens is er tijd om op eigen gelegenheid de stad verder bekijken of inkopen doen.
3e dag Vandaag gaan we naar Parijs waar we de mooiste bezienswaardigheden krijgen te zien en 's-middags maken we een mooie boottocht over de Seine. In de loop van de middag rijden we terug naar ons hotel
4e dag We bezoeken het kasteel v.d. legendarische ridder Godfried van Bouillon. Na de lunch in ons hotel rijden we via een prachtige route naar Dinant. Het is een mooi stadje met veel winkeltjes en terrasjes, vooral langs de rivier.
5e dag Na het ontbijt rijden we via een mooie route door België richting Nederland. De lunch gebruiken we onderweg. In Zeddam wacht u nog een afscheidsdiner.

Hotel de la Poste
- ligging in het centrum aan de rivier de Semois
- verblijf in 2-persoonskamers met tv met Nederlandse zenders en badkamer met douche boven het bad en toilet
- receptie met internethoek, lounge met bar, terras, lift en wifi.

Maaltijden
Ontbijt, (soms) lunch en diner in het hotel. We lunchen ook een keer buiten de deur.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben.

Meer informatie over deze reis leest u op blz. 25 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV