Dolfijn vakanties

- Ardennenavontuur (België) -

actieve of wandelreisactieve/sportieve reisbusjesreis     Informatie over België
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
29-07-17
05-08-17
8
actieve reis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:899,00
100,00
41,00
80,00


max. aantal deelnemers: 10
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 15:00 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven of Maastricht
Het Ardennenavontuur is onze meest actieve reis. Als u niet per sé gesteld bent op luxe en u vindt het niet erg om nat of vies te worden en u houdt wel van buitenactiviteiten, dan is dit DE reis voor u. Onder leiding van ervaren buitensportbegeleiding en onze eigen begeleiding gaat u avontuurlijke dingen doen. Na aankomst gaan we samen het programma bekijken. We kijken wat iedereen wil en aankan en kiezen de mogelijke activiteiten uit.

Activiteiten en excursies (onder voorbehoud)
- klim- en klauterwandeling met kompas en kaart langs het stuwmeer of de rivier
- kano- of kajaktocht over de Ourthe of op het stuwmeer. De rivier stroomt af en toe snel, maar het wordt nergens gevaarlijk.
- een grottentocht in de grotten van Hotton, prachtig om te zien en miljoenen jaren oud
- naar La Roche en Ardennes waar een wildpark is
- klimactiviteit: op een touwparcours klauteren tussen de bomen en naar beneden ‘vliegen’ via de tokkelbaan. Veiligheid staat voorop, en niets is verplicht!
- barbecueën bij het kampvuur in de grote indianentent

Gastenverblijf AMI Outdoor
- ligging bij het stuwmeer van Nisramont bij La Roche en Ardennes
- verblijf op een slaapzolder waar 12 eenpersoonsbedden staan. Om op de slaapzolder te komen moet u een steile trap op. De slaapzolder is met een gordijn in 2 delen gescheiden, een mannendeel en een vrouwendeel.
- Het is eventueel mogelijk om in een tent te slapen. Dit moet u bij de aanmelding aangeven. U moet dan een eigen luchtbed meenemen.
- Op de begane grond zijn, binnen, een toilet en een douche.
- buiten: 2 overdekte en afgesloten douches en 1 toilet, grote tuin met grote indianentent met bank, stoelen en vuurplaats, baan voor handboogschieten
- U moet zelf een slaapzak, kussensloop, theedoek en zaklamp meenemen.
- Voor deze reis zijn steviges schoenen verplicht. Verder adviseren wij een paar sandalen of waterschoenen en regenkleding mee te nemen.

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen of we lunchen onderweg tijdens de activiteiten. ’s Avonds eten we op het terrein, buiten of in de indianentent, we gaan een keer barbecueën en ook een keer in een restaurant eten.Meer informatie over deze reis leest u op blz. 29 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV