Dolfijn vakanties

- Traben Trarbach - jongerenreis (Duitsland) -

niet in prijs verhoogdbusjesreis     Informatie over Duitsland
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
21-07-17
28-07-17
8
busjesreis bungalow
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:779,00
100,00
36,00
80,00


max. aantal deelnemers: 7
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 16:30 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Aan de rivier de Moezel ligt Traben-Trarbach. Dit plaatsje bestaat uit 2 delen, gescheiden door de Moezel. Over de brug loopt u zo van Trabarch naar Traben en terug. Wij logeren in vakantiehuis Didia, dat uitzicht heeft over de Moezel. We hebben het hele huis helemaal voor onszelf. Met het busje gaan we leuke uitstapjes in de omgeving doen. Het centrum en de rondvaartboot liggen op 10-15 min. lopen en rondom het huis lopen regelmatig herten.


Wat we zeker gaan doen:
- met de rondvaartboot een mooie Moezeltocht maken
- winkelen in Traben en Trarbach

Andere mogelijkheden voor excursies:
- naar Cochem met het busje of met de trein
- wandelen in de omgeving
- naar een van de wildparken
- naar de edelsteenmijn

Huis Didia
- ligging op 20 m van de Moezel op 10-15 min lopen van Trarbach aan een doodlopende zijweg. Achter het huis ligt een berg die voor een deel ook bij het huis hoort.
- verblijf in 2-persoonskamers op de 1e en 2e verdieping
- begane grond met toilet, grote woonkamer en keuken met o.a. vaatwasser, terras met tuinmeubelen. Op de etage liggen de slaapkamers en de badkamers, 1 badkamer met bad, douche, 2 wastafels en toilet en 1 badkamer met zitbad met douche, wastafel en toilet.
- alle slaapkamers hebben uitzicht op de Moezel
- steil lopende achtertuin met 2e terras

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen of we lunchen onderweg tijdens de uitstapjes. ’s Avonds eten we in een restaurant of halen een keer eten in huis.

Dit is een JONGERENREIS. Deze kan in eerste instantie alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als deze jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt om door te gaan, dan is het mogelijk dat de reis opengesteld wordt voor reizigers t/m 45 jaar. De andere vertrekdata staan open voor alle leeftijden (dus ook voor jongeren).Meer informatie over deze reis leest u op blz. 32 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV