Dolfijn vakanties

- Donau muziekcruise (Diverse landen (Eur)) -

nieuwmuziekreisbusreisbootreis   
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
07-11-17
13-11-17
7
bootreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1399,00
110,00
63,00
80,00


max. aantal deelnemers: 16
max. aantal begeleiders: 4
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst: Hotel van der Valk Duiven (aan de A12)
Hij is er weer! De Donau muziekcruise. Samen met bekende Duitse artiesten varen we over de Donau. We bezoeken mooie steden zoals Wenen en Boedapest en genieten bijna elke avond van een muzikaal feest. U gaat genieten van o.a. Andy Borg, Stefan Dietl, Melanie Payer, Zillertal Pur, Tirol Sound en anderen. Dat wordt genieten van een luxe schip, mooie uitstapjes en muziekfeesten waar de spetters vanaf vliegen!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Omdat we morgen vroeg vertrekken, verzamelen we na het avondeten bij hotel van der Valk Duiven. Daar overnachten we.
2e dag Tussen 4.00 en 5.00 uur in de ochtend vertrekken we naar Engelhartszell waar de A-Rosa Mia klaar ligt. We krijgen een ontbijtpakket mee voor onderweg. Aan het eind van de middag varen we richting Wenen. Vanavond treden Die Ladiner en Tiroler Sound voor ons op.
3e dag Omdat de boot ’s nachts doorvaart komen we rond 12.00 uur al aan in Wenen. We bezoeken de stad met de beroemde Opera en Stefansdom. Na het diner wordt het weer feest met Stefan Dietl, Zillertaler Alpensound en Sanny.
4e dag Ook vandaag een combinatie van een prachtige stad en feesten. We leggen aan in Boedapest waar we o.a. de Parlementsgebouwen, de mooie binnenstad en het Vissersbastion zien. Melanie Payer en Zillertal Pur zorgen vanavond voor de muziek en de sfeer.
5e dag Terwijl we kunnen genieten van het bubbelbad of een potje dek-golf varen we richting Bratislava. In de salon is livemuziek. Na aankomst bezoeken we de autovrije binnenstad van Bratislava of lopen de burcht op voor een mooi uitzicht over de Donau. Vanavond is een grote dansavond. Bij het inschepen mag iedereen opgeven op welke plaat hij of zij graag zou willen dansen. Als uw dansplaat gedraaid wordt, wint u een prijs! Maar er is ook livemuziek van Stefan Dietl en Sanny.
6e dag Vandaag een vaardag door de Wachau. Geniet van het mooie landschap. De bekende schlagerzanger Andy Borg zorgt vanavond voor een spetterende afsluiting van de cruise.
7e dag Na een vroeg ontbijt brengt de bus ons weer naar Duiven waar we aan het einde van de avond weer aankomen.

MPS A Rosa Mia
- 125 m lang schip met o.a. zonnedek met buiten zwembad, bar, dansvloer, restaurant met buitenterras), receptie en winkeltje
- verblijf in ruime 2- of 3-persoonshutten met badkamer met douche en toilet
- tegen betaling: fitness, massage, schoonheidssalon en verschillende sauna’s

Maaltijden
Alle maaltijden aan boord.
Meer informatie over deze reis leest u op blz. 40 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV