Dolfijn vakanties

- Maria Taferl (Oostenrijk) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Oostenrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
17-07-17
26-07-17
10
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1259,00
120,00
57,00
100,00


max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst:
INFO Deze reis staat in onze reisgids gepubliceerd met reisdata: 24 juli t/m 2 augustus 2017. Dat is gewijzigd in 17 t/m 26 juli 2017
In de regio Salzkammergut is veel moois te zien. We maken mooie bustochten, maar rijden ook een stuk met de trein, maken een boottocht en gaan een hele dag naar Wenen. Zo ziet u Oostenrijk op z’n best.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Duitsland.
2e dag Na een tussenstop in Passau rijden we naar ons hotel.
3e dag We doen het rustig aan vanochtend en nemen een kijkje in Maria Taferl. Daarna gaan we naar het klooster in Melk.
4e dag Door de bossen van het Waldviertel rijden we naar Zwettel en Rosenburg waar we een mooi slot bekijken. De dag eindigt met een bezoek aan het wijnstadje Kerms aan de Donau.
5e dag Na het ontbijt gaan we naar Wenen waar we beginnen met een stadstour. Een Nederlandssprekende gids vertelt ons over de bezienswaardigheden. In het beroemde Slot Schönbrunn zien we de kamers van Franz Joseph en Sissi, de vroegere keizer en keizerin van Oostenrijk.
6e dag De bus blijft vandaag staan en we kunnen de omgeving verkennen of genieten van de wellness in het hotel.
7e dag ’s Ochtends brengt de bus ons naar St. Pölten waar we in de trein van de Mariazellerbahn stappen. Deze rijdt naar Mariazell, een bedevaartsplaats met een mooie basiliek.
8e dag Vandaag gaan we vanuit Melk varen over de Donau. We varen door de mooie Wachau met hellingen vol druivenranken en wijndorpen. We leggen aan in Krems waar de bus klaar staat om ons terug naar Maria Taferl te brengen.
9e dag De route naar ons overnachtinghotel in Duitsland gaat een stuk langs de Donau.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Rose
- ligging in het centrum
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met douche en toilet
- receptie, lift, restaurant, terras met uitzicht over de Donau
- tegen betaling: wellness met o.a. sauna, stoombad, massage

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.Meer informatie over deze reis leest u op blz. 41 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV