Dolfijn vakanties

- Nauders (2) (Oostenrijk) -

niet in prijs verhoogdbusexcursiereis     Informatie over Oostenrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
03-07-17
12-07-17
10
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1099,00
120,00
50,00
100,00


max. aantal deelnemers: 10
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
INFO In onze reisgids staat dat deze reis Didam als wisselpunt heeft. De Jong Intra heeft vanaf april 2017 een nieuw wisselpunt: restaurant het Heuveltje in Beek Montferland.De bussen komen om ongeveer om 8,30 uur op het wisselpunt en van daaruit vertrekken de bussen om 9,15 uur naar de bestemming.
We kunnen deze reis ook de ‘Drielandenreis’ noemen, want naast Oostenrijk, bezoekt u ook Zwitserland en Italië. En alsof alle mooie excursies nog niet genoeg zijn, rijdt u ook een stuk met de beroemde trein de Bernina Express. Er worden 4 groepen gemaakt van 10 Doklfijnreizigers en 2 begeleiders. Er zitten alleen maar Dolfijnreizigers en -begeleiders in de bus. Elke groep gaat tijdens de excursies zo mogelijk alleen op pad, maar de groepen delen wel de bus en rijden samen naar de excursiebestemmingen.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Duitsland.
2e dag Via de Schwäbische Alb rijden we langs de rivier de Inn naar ons hotel.
3e dag Vanochtend doen we het rustig aan. ’s Middags rijden we naar Samnaun. Dit plaatsje ligt in Zwitserland, maar is over de weg alleen via Oostenrijk te bereiken.
4e dag Vandaag maken we een drielandentour. De bus brengt ons naar het Zwitserse Pontresina waar we instappen in de Bernina Express. We gaan een mooie route rijden door het Zwitserse en Italiaanse landschap. We komen in Poschiavo in Italië uit. Hier staat de bus klaar om ons mee te nemen naar het hotel.
5e dag Na het ontbijt rijden we langs het stuwmeer bij Reschen naar Merano. Dit is een van de mooiste steden van dit deel van Italië.
6e dag Alweer een mooie route vandaag! Via de Silvretta Hochalpenstrasse rijden we naar Bludenz, St. Anton en Lech waar onze koninklijke familie altijd komt wintersporten.
7e dag De bus blijft vandaag staan en we kunnen heerlijk uitrusten of een wandeling maken naar het slot van Nauders.
8e dag Via het Seefelder plateau rijden we naar Seefeld. Hier kunnen we op souvenirjacht, langs het meer lopen of lekker op een terras genieten.
9e dag Helaas zit de vakantie er bijna op en moeten we weer naar huis. Onze weg naar het overnachtinghotel in Duitsland gaat via de Fluëla-pas, Davos en Liechtenstein.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Erika
- ligging aan de rand van Nauders op 500 m van het centrum
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lift, lounge, restaurant, bar, tv-kamer
- terras, tuin en wellness met overdekt zwembad, sauna, stoombad en fitnessruimte
- tegen betaling: solarium en massage

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.Meer informatie over deze reis leest u op blz. 42 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV