Dolfijn vakanties

- Westendorf (Oostenrijk) -

niet in prijs verhoogdbusexcursiereis     Informatie over Oostenrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
07-08-17
16-08-17
10
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1079,00
120,00
49,00
100,00


max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
INFO In onze reisgids staat dat deze reis Didam als wisselpunt heeft. De Jong Intra heeft vanaf april 2017 een nieuw wisselpunt: restaurant het Heuveltje in Beek Montferland.De bussen komen om ongeveer om 8,30 uur op het wisselpunt en van daaruit vertrekken de bussen om 9,15 uur naar de bestemming.
Al veel Dolfijnreizigers gingen mee naar Westendorf en we krijgen altijd veel goede berichten over het hotel, het personeel, het eten en de excursies. Een aanrader dus!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Duitsland.
2e dag Voor het diner komen we in het hotel aan.
3e dag Ons eerste uitstapje gaat naar Kitzb├╝hel dat aan de Kitzb├╝heler Horn ligt.
4e dag De Grossglockner is de hoogste berg van Oostenrijk. Vandaag rijden we via een mooie route richting de top waar we misschien wel sneeuwballen kunnen gooien.
5e dag Na het ontbijt vertrekken we naar de kleinste stad van Oostenrijk, Rattenberg. Hier wonen nog geen 500 mensen! In het stadje vinden we leuke glaswinkeltjes. Daarna rijden we naar een kaarsenfabriek waar veel kaarsen nog met de hand gemaakt worden.
6e dag Onderweg naar Innsbruck bezoeken we de kristalwereld van Swarovski. Dit is een ondergrondse tentoonstelling van kristallen voorwerpen. In Innsbruck gaan we de binnenstad verkennen.
7e dag De bus blijft vandaag staan. Dat geeft ons de gelegenheid te genieten van wat het hotel te bieden heeft.
8e dag Als u nog geen souvenirs gekocht heeft, kan dat vandaag zeker. We gaan naar Kufstein. We kunnen kiezen of we met de bus of met de trein reizen. Bij de Kufsteiner Vesting wordt om 12.00 uur een orgelconcert gegeven.
9e dag Na het ontbijt vertrekken we weer uit Westendorf. Op onze weg terug naar Nederland overnachten we in Duitsland.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Mesnerwirt/Elisabeth
- ligging in het centrum van Westendorf. De hotels Mesnerwirt en Elisabeth liggen direct naast elkaar.
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en balkon, badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, bar, restaurant, terras. In hotel Mesnerwirt is een lift, in hotel Elisabeth niet (max 2 etages).
- tegen betaling: solarium, sauna, bubbelbad en stoombad

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.Meer informatie over deze reis leest u op blz. 43 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV