Dolfijn vakanties

- Ebensee (Oostenrijk) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Oostenrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
12-08-17
23-08-17
12
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1395,00
130,00
63,00
110,00


max. aantal deelnemers: 32
max. aantal begeleiders: 6
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
INFO In onze reisgids staat dat deze reis Didam als wisselpunt heeft. De Jong Intra heeft vanaf april 2017 een nieuw wisselpunt: restaurant het Heuveltje in Beek Montferland. De bussen komen om ongeveer om 8,30 uur op het wisselpunt en van daaruit vertrekken de bussen om 9,15 uur naar de bestemming.
Een reis voor reizigers die het rustig aan willen doen, maar toch willen genieten van mooie excursies. U bezoekt o.a. Salzburg en kunt genieten van een operetteconcert in St. Wolfgang. Maar u gaat veel meer beleven!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Duitsland.
2e dag In de middag komen we aan in het hotel.
3e dag Vandaag bezoeken we Gmunden waar we de keramiekfabriek bezoeken.
4e dag Met de bus maken we een rondrit door de omgeving. We maken een stop bij Ausseer Lebkuchen waar traditionele peperkoeken gemaakt worden. We kunnen daar ook een rondvaart maken over de Grundlsee. De rest van de middag kunnen we wandelen in de buurt van het hotel of een spelletje doen.
5e dag Na het ontbijt rijden we naar de stad van Mozart: Salzburg. We beginnen met een wandeling door het centrum en nemen dan het smalspoortreintje naar de vesting. Vanaf deze Hohensalzburg hebben we een mooi uitzicht over de stad. Tot slot bezoeken we het slotpark Hellbrunn met verrassende waterspuiters. Vanavond organiseert het hotel een barbecue.
6e dag De bus blijft staan vandaag, dus kunnen we lekker uitslapen en rustig aan doen.
7e dag In de loop van de middag rijden we naar St. Wolfgang. Nadat we het stadje verkend hebben, gaan we naar het beroemde hotel im Weissen Rössl dat aan het meer ligt. Dat meer wordt het uitzicht tijdens het diner. Daarna gaan we naar een opperetteconcert waarna we pas laat weer in ons hotel aankomen.
8e dag We kunnen op het gemakje ontbijten. Daarna staat de bus weer klaar en brengt ons naar Bad Ischl met de villa van de vroegere keizer van Oostenrijk Franz Josef en zijn vrouw Sissi. Met de kabelbaan kunnen we de Katrin op voor mooi uitzicht. Vanavond is er live muziek in het hotel en kunnen we dansen!
9e dag In de ochtend bezoeken we het Cumberland Wildpark Grünau waar o.a. beren, wolven, wilde paarden, wilde zwijnen, herten en roofvogels te zien zijn. Bij terugkomst biedt het hotel koffie met gebak aan.
10e dag Vandaag gaan we in Hallstadt met de kabelbaan naar het uitzichtpunt Welterbeblick. Hierboven kunnen we een bezoek brengen aan de 3000 jaar oude zoutmijnen.
11e dag Helaas zit de vakantie er bijna op en moeten we weer naar huis. We overnachten in Duitsland.
12e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Landhotel Post
- ligging in het centrum van Ebensee op 300 m van de Taunsee
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lift, bar en restaurant

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.Meer informatie over deze reis leest u op blz. 45 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV