Dolfijn vakanties

- Parijs en Disney (4) (Frankrijk) -

busreis     Informatie over Frankrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
28-07-17
01-08-17
5
busreis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:719,00
90,00
33,00
80,00


max. aantal deelnemers: 10
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 9:30 uur
Tijd terug: 17:30 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Wat moeten we nog vertellen over Disneyland Parijs en over Parijs zelf? Tijdens deze reis gaan we 2 dagen naar de Disneyparken en we gaan een hele dag naar Parijs. Al meer dan 80 Dolfijngroepen genoten de afgelopen jaren al van de reis naar Parijs!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar Parijs. Onderweg eten we ons lunchpakket en aan het begin van de avond komen we bij ons hotel aan.
2e dag Vandaag gaan we naar het Walt Disney Studios Park. Hier zijn attracties die allemaal met bekende films te maken hebben. We krijgen een kijkje achter de schermen. Sommige attracties zijn alleen geschikt voor mensen die van echte spanning houden.
3e dag We hebben maar 1 dag om Parijs te verkennen en daarom ontbijten we vroeg. Met de bus rijden we naar de stad. Een vaste stop is de bekendste trekpleister van Parijs; de Eiffeltoren. Van daaruit gaan we met de metro de stad verder bekijken. Als er tijd over is, maken we ’s avonds een bustour door de stad en als de lichtjes aangaan, zien we met eigen ogen waarom Parijs de lichtstad genoemd wordt.
4e dag De bus brengt ons naar het Disneypark waar we de hele dag kunnen genieten van alle attracties, shows en winkeltjes. We kunnen in rustige attracties zoals It’s a small World en de durfals kunnen in de Space Mountain, er is voor iedereen wel wat te beleven. ’s Avonds blijven we natuurlijk voor de parade.
5e dag Na het ontbijt gaan we vol indrukken weer naar Nederland terug. Onderweg stoppen we voor de lunch.

Hotel Mercure Pantin (of gelijkwaardig hotel)
- ligging net buiten de ringweg, tussen Parijs en de Disneyparken bij Parc la Vilette. De Disneyparken liggen op 50 min. van het hotel, het centrum van Parijs ligt op 30 min.
- verblijf in 2-persoonskamers met tv, koffie- en theemaker, badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, lift, restaurant, bar en fitnessruimte

Maaltijden
Ontbijt in het hotel. We lunchen en dineren in of buiten het hotel.Meer informatie over deze reis leest u op blz. 46 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV