Dolfijn vakanties

- Grandrupt de Bains (Frankrijk) -

excursiereisniet in prijs verhoogdbusjesreis     Informatie over Frankrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
05-08-17
12-08-17
8
busjesreis bungalow
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1099,00
100,00
50,00
80,00


max. aantal deelnemers: 7
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 9:00 uur
Tijd terug: 16:30 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
In de Vogezen, ongeveer 35 km van Epinal, ligt de vakantieboerderij Entre les Sources. De Nederlandse eigenaresse Harriet heeft van de boerderij een gezellig vakantiehuis gemaakt. Samen met Harriet hebben we een leuk excursie- en activiteitenprogramma voor u samengesteld. Dolfijn komt hier al jaren en veel Dolfijnreizigers genoten al van deze bijzondere reis.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar Grandrupt de Bains. Natuurlijk stoppen we regelmatig onderweg. Als we aankomen verwelkomt Harriet ons met een drankje.
2e dag Na het ontbijt gaan we naar de markt in St. Loup. Hier worden veel streekproducten verkocht. We drinken wat in een typisch Frans cafeetje en genieten van de Franse sfeer.
3e dag Vandaag gaan we naar de snoepjesfabriek in Darney. We krijgen een rondleiding en mogen natuurlijk ook proeven!
4e dag Samen met de begeleiding kiezen we een excursie vandaag. Gaan we naar Epinal waar een mooi park en een pretpark is of maken we een dagtocht naar de top van de berg Ballon d’Alsace waar we een wandeling kunnen maken? We sluiten de dag in elk geval af met een heerlijke barbecue bij de boerderij.
5e dag Het busje blijft vandaag staan, we gaan genieten van wat er rondom het huis te doen is. Lekker uitslapen, boekje lezen of spelletje doen. De liefhebbers kunnen samen met Harriet fruit plukken en daar jam van maken. We kunnen ook gaan zwemmen, dat kan ook in het bos! Ook kunnen we een spelletje jeu de boules doen of de kippen voeren. We sprokkelen wat hout voor het kampvuur van vanavond.
6e dag Ook vandaag bekijkt de begeleiding wat we gaan doen vandaag, we zouden naar een van de kuuroorden kunnen gaan.
7e dag Na het ontbijt maken we een leuke tocht op een open wagen achter een tractor door het bos. Na de lunch bezoeken we een geitenboerderij met kruidentuin en moestuin. De liefhebbers kunnen ’s avonds kijken of ze wat moois kunnen maken van speksteen. Harriet heeft de stenen en het gereedschap in huis.
8e dag Na het ontbijt nemen we afscheid van Harriet en rijden we terug naar Utrecht.

Boerderij Entre les Sources
- ligging op 35 km van Epinal, ong. 600 km vanaf Utrecht
- verblijf in 2- of 3-persoonskamers op de begane grond, 1e etage en 2e etage
- woon/eetkamer met tv (Nederlandse zenders), recreatiezaal, keuken
- gezamenlijke badkamers
- grote tuin met zonneterras, jeu de boules, barbecue en kampvuur
- Achter de boerderij is een kleine camping en rond de boerderij lopen boerderijdieren rond.

Maaltijden
Ontbijt en diner in de boerderij. Lunchen doen we in de boerderij of tijdens de uitstapjes. We gaan ook een keer in een leuk Frans restaurantje eten.
Meer informatie over deze reis leest u op blz. 49 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV