Dolfijn vakanties

- Normandië, Zuid-Ierland en Engeland (Diverse landen (Eur)) -

busexcursiereisbootreis   
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
20-06-17
30-06-17
11
busexcursie-rondreis hotels
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1549,00
140,00
70,00
110,00


max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst:
Dit is zonder twijfel een van de meest bijzondere reizen in ons programma. U ziet mooie natuur, prachtige gebouwen en geniet van maar liefst 3 overtochten. U slaapt bijna elke nacht ergens anders, maar daardoor ziet u veel van 3 landen. Deze bladzijde is te klein om het u allemaal te vertellen, maar de hoogtepunten leest u hieronder.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit een van de opstapplaatsen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Breda rijdt u naar Frankrijk. Onderweg naar ons hotel bezoeken we de grote kathedraal van Amiens.
2e dag Na een kort bezoek aan het beroemde tapijt in Bayeux en een bezoek aan een van de grote oorlogsbegraafplaatsen, schepen we in voor de oversteek naar Ierland.
3e dag In de ochtend komen we in Rosslare in Ierland aan. Via Wexford en Waterford rijden we langs de mooie zuidkust naar ons hotel in Dungarvan.
4e dag Vandaag bezoeken we de haven van waaruit de Titanic naar Amerika vertrok. Daarna maken we een stop in de stad Cork en in de toeristenplaats Killarney. Aan het eind van de middag komen we in Tralee aan waar we 2 nachten slapen.
5e dag Na het ontbijt begint een van de hoogtepunten van deze reis, de Ring of Kerry. Tijdens deze natuurtocht over een van Kerry’s schiereilanden zien we turfvelden en bezoeken we een schaapsherder. U kunt genieten van fantastische uitzichten over o.a. de Atlantische Oceaan.
6e dag In de ochtend bezoeken we de druipsteengrot van Crag en bekijken we de gekleurde huisjes in Adare. Daarna staat het openluchtmuseum Folk Park op het programma. Hier zien we hoe de mensen in de 19e eeuw leefden en werkten. Bij het park ligt het kasteel Bunratty Castle. We overnachten in Castleconnel.
7e dag We rijden weer naar het oosten en komen in Dublin aan waar we 2 nachten slapen. We krijgen een stadstour en kunnen daarna de stad zelf verkennen. Dublin staat bekend als een gezellige stad waar in veel cafés live muziek gespeeld wordt.
8e dag Door de Wicklow Mountains rijden we naar Glendaloch, dat ‘twee meren’ betekent. Terug naar het hotel rijdt de bus een andere route en kunt u nog even genieten van de schoonheid van Ierland.
9e dag We steken met de boot over naar Wales. Na aankomst rijden we naar het hotel in Daventry.
10e dag Als de bus in Cambridge aankomt, lijkt het wel of de tijd hier stilgestaan heeft. Mooie oude kerken, universiteitsgebouwen en bruggen zijn soms uit de middeleeuwen. Vanuit deze mooie stad rijden we naar Harwich waar we aan boord gaan van een luxe ferry. In de avond vertrekken we naar Hoek van Holland. We slapen aan boord.
11e dag Rond 9.00 uur gaan we in Hoek van Holland van boord en gaan we de bus weer in. U kunt weer uitstappen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Breda.

Hotels
- U verblijft in verschillende hotels in 2-persoonskamers met badkamer met bad en/of douche en toilet.
- Aan boord van de ferry’s slaapt u in 2-persoonshutten met kleine badkamer met douche en toilet. Mogelijk slaapt u aan boord in een stapelbed.

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel en aan boord van de ferry’s. Lunchen doen we in of buiten het hotel of aan boord.
Meer informatie over deze reis leest u op blz. 52 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV