Dolfijn vakanties

- Kent (Groot-Brittanniƫ) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Groot-BrittanniĆ«
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
02-10-17
07-10-17
6
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:785,00
90,00
36,00
80,00


max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Deze reis heeft GEEN wisselplaats.
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
INFO In onze reisgids is gepubliceerd dat we een dagtocht naar Londen gaan doen. Deze gaat niet door. Zie het programma.
Cantebury, Brighton. Het zijn steden die u allemaal gaat zien tijdens deze reis. Maar hier aan de zuidkust van Engeland zien we ook kastelen, landhuizen en de zee waaraan ook het hotel ligt.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Breda naar Frankrijk. Daar varen we over naar Dover en rijden door naar ons hotel in Hastings.
2e dag In de regio Kent staan veel kastelen. Vandaag zien we Leeds Castle, een waterburcht in een mooi parklandschap. Daarna rijden we naar Cantebury waar we de kathedraal en het middeleeuwse centrum bezoeken.
3e dag De bus breng ons naar Battle waar heel lang geleden de slag om Hastings gevoerd werd. Ter herinnering van deze veldslag is in 1095 een klooster opgericht. Ook dat klooster gaan we zien. Daarna rijden we naar Rye dat tussen 3 rivieren ligt. Er is een leuke jachthaven en er zijn markten, antiekwinkels en terrasjes. Als we terugkomen, is er nog tijd om de omgeving van het hotel te verkennen.
4e dag Na het ontbijt rijden we naar het mooie Sissinghurt kasteel. Dit landgoed bestond al in de Middeleeuwen. We bezoeken de prachtige kasteeltuinen. Daarna rijden we naar Tenterden waar we in de oude stoomtrein stappen en een rit maken naar Bodiam.
Een afwisselende dag waarop we genieten van de geschiedenis van deze streek en het uitzicht vanuit de stoomtrein.
5e dag Vandaag gaan we naar de badplaats Brighton aan de zonnige zuidkust van Engeland. Hier ligt de beroemde pier. Andere bezienswaardigheden zijn het Royal Pavilion en The Dome. Via de kust en de krijtrotsen de Seven Sisters rijden we terug naar het hotel.
6e dag We rijden naar Dover waar we de oversteek weer maken. Via Frankrijk en Belgiƫ rijden weer naar de uitstapplaatsen Breda, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Chatsworth Hotel
- ligging direct aan de zee en op loopafstand van het centrum en Hastings Castle
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, lift, bar, tv-ruimte
- restaurant en terras

Maaltijden
Engels ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.Meer informatie over deze reis leest u op blz. 54 van onze zomergids.

 


SGR- Contact naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube NBAV