Gulpen wandelreis (Nederland)


Status: nog 1 plaats 
Heen: 03-05-2021
Terug: 08-05-2021
Aantal dagen: 6
Totaal prijs: € 979,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 45,00
Zakgeldadvies: € 75,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht P+R Westraven
Vertrektijd: 13:30 uur
Tijd terug: 13:30 uur
In het Zuid-Limburgs heuvelland ligt het gezellige plaatsje Gulpen. Als je door de omgeving rijdt, is het net alsof je in het buitenland bent. Met Maastricht, Vaals, Valkenburg enz. op ongeveer een half uur rijden, is dit een perfecte plaats om eropuit te trekken. Wij gaan het mooie Zuid-Limburg wandelend verkennen, want wandelen, dat kan hier heel goed. Je hebt stevige wandelschoenen en gespierde kuiten nodig, want de weg gaat soms flink omhoog en naar beneden. We maken wandelingen van maximaal 5 uur lopen, natuurlijk pauzeren we regelmatig onderweg en kunnen er de hele dag over doen. Deze reis is vooral geschikt voor ervaren wandelaars.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een wandeling langs het riviertje de Geul bij Epen waarbij we over weilanden en door de heuvels lopen
- een stadswandeling door Maastricht met het gezellige Vrijthof
- een tripje over de grens naar Aken, we parkeren buiten de stad en gaan met de stadsbus naar het oude centrum
- wandelen en souvenirs kopen in Valkenburg
- een wandeling rondom het Drielandenpunt in Vaals, waar ook een leuk doolhof staat
- om uit te puffen: naar het subtropisch zwemparadijs Mosaqua

Hotel Les Jumeaux
- ligging op een paar minuten lopen van het centrum van Gulpen en op loopafstand van zwemparadijs Mosaqua
- 2- of 3-persoonskamers met koffie en theemaker, tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, restaurant, bar en terras


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel, lunchen doen we tijdens de excursies.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, maximaal 5 uur, zelfstandig en in een goed tempo met regelmatige pauzes (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Hou er rekening mee dat je vaak heuvel op en heuvel af gaat. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Goede wandelschoenen zijn verplicht! Voor onderweg neem je een rugzakje, drinkfles of bidon mee. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Toeslag €60,-. Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.