Marmaris AI met 3 excursies (Turkije)


Status: Beschikbaar
Heen: 31-08-2021
Terug: 11-09-2021
Aantal dagen: 12
Totaal prijs: € 1449,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 67,00
Zakgeldadvies: € 100,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Dalaman
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 11-09-2021
Vluchtnr:
Marmaris ligt aan de Turkse kust in het deel dat de Egeïsche Rivièra genoemd wordt. Hier leefden 2000 jaar geleden de Grieken en de Romeinen, uit die tijd zijn nog ruïnes over. Maar wat gebleven is, is de zon! We gaan hier heerlijk genieten en maken 3 excursies.


Mogelijkheden voor excursies en activiteiten
- een boottocht
- de kalksteenterrassen van Pamukkale
- naar een Turkse markt

Hotel Halici I
- ligging op 100 m van het strand en de boulevard en 200 m van het centrum van Marmaris
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet, balkon met zitje
- receptie, lounge, lift, restaurant met terras, bar
- tuin met zwembad met glijbaan en zonneterras met ligbedden en parasols
- tafeltennis, darten
- watersporten op het strand (tegen betaling)

Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.
Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn. Turkse koffie, buitenlandse drankjes, drankjes in flesjes, verse vruchtensappen en drankjes in de disco zijn niet inbegrepen, die moet je zelf betalen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart die na terugkomst nog 6 maanden geldig is.

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 187,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.