Hoogerheide - seniorenreis (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 04-06-2021
Terug: 11-06-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 895,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 40,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht P+R Westraven
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 11:00 uur
Een heerlijke reis speciaal voor 55+-ers! Op de grens van Noord-Brabant, Zeeland en België ligt bij het plaatsje Hoogerheide, bungalowpark Familyland. Ideaal om uitstapjes te doen en te genieten van de omgeving. We zitten hier bij de Kalmthoutse heide waar we heerlijk kunnen wandelen, maar ook Antwerpen en Zeeland zijn dichtbij. De bungalows zijn bijzonder geschikt voor senioren.

Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het gezellige centrum van Bergen op Zoom met o.a. het kermismuseum
- wandelen op de heide
- een dagje Antwerpen
- Middelburg, met mooie oude gebouwen en Vlissingen met de boulevard en ‘het Arsenaal’
- Goes, met o.a. ’t Gansje, de kleinste bierbrouwerij van Nederland
- bezoekje aan het snoepwinkeltje naast de snoepfabriek, met gratis attentie!

Bungalowpark Familyland
- ligging op een kwartiertje lopen van Hoogerheide, 40 min. van Antwerpen
- 2 persoonskamers in 2 geschakelde 6-persoonsbungalows.
- 2 woonkamers met tv, 2 complete keukens
- 2 ruime badkamers met douche en toilet
- de bedden in de bungalows zijn in hoogte verstelbaar
- terras met tuinmeubelen
- receptie, restaurant, Grand Café
- zwembad met lekker warm water, bowling en midgetgolf

Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een seniorenreis en in eerste instantie kunnen alleen reizigers van 55 jaar en ouder boeken. Als de reis te weinig aanmeldingen krijgt om door te laten gaan, mogen ook reizigers vanaf 50 jaar boeken. Het feit dat dit een seniorenreis is, wil niet zeggen dat je niet redelijk goed ter been moet zijn! Je moet voor deze reis minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (eventueel met een beetje loophulp) kunnen lopen. Op deze reis kunnen geen rollators of rolstoelen mee. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.