Parijs en Disney (3) - jongerenreis (Frankrijk)


Status: VOL 
Heen: 24-07-2021
Terug: 28-07-2021
Aantal dagen: 5
Totaal prijs: € 949,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 43,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 35 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 09:30 uur
Tijd terug: 17:30 uur
Een korte, maar geweldige reis naar de lichtstad, Parijs, en de parken van Disney Parijs. Van het kasteel van Doornroosje naar de Eiffeltoren! We gaan 2 volle dagen genieten van de Disneyparken en ook nog eens een hele dag naar Parijs. In de Disneyparken zijn veel bekende attracties te vinden en er worden shows opgevoerd. Natuurlijk missen we ook de parade niet! En wat moeten we nog vertellen over Parijs? Wie kent niet de Eiffeltoren, de Sacre Coeur en de Notre Dame die helaas in 2019 voor een deel verbrand is. We gaan ze allemaal zien!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar ons hotel.
2e dag We beginnen met een dag Walt Disney Studios Park waar alles om films draait.
3e dag Vandaag gaan we naar Parijs, we maken een stop bij de Eiffeltoren en gaan van daaruit verder de stad verkennen. Gaan we een rondvaart maken over de Seine of pakken we de metro naar Montmartre waar de Sacre Coeur staat en op het plein Place du Tertre schilders en tekenaars zitten? Hoe dan ook, we gaan veel zien!
4e dag De bus brengt ons naar het Disney Park waar we genieten van de attracties en de shows. Er is voor iedereen wat leuks te beleven!
5e dag Helaas moeten we vandaag al weer terug. Na het ontbijt rijden we weer naar Utrecht.

Hotel Novotel Paris Nord Expo Aulnay
- ligging op 30 min. rijden van Disney en 45 min. van het centrum van Parijs
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lift, restaurant, bar en zwembad


Maaltijden
Ontbijt in het hotel. Voor de lunch en het diner zoeken we leuke plekjes op.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
De 4 groepen reizen samen in de bus, maar gaan in Parijs en in de parken apart op stap. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal een uur achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. In Parijs maken we gebruik van de metro waar (rol)trappen zijn. Dit is een mooie, maar vermoeiende reis waarbij je elke dag vroeg vertrekt en laat terug bent. Hou ook rekening met lang wachten voor de attracties. Je mag in Parijs NIET ALLEEN OP PAD. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn! Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 135,-.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.