Kijkduin (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 03-09-2021
Terug: 10-09-2021
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 999,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 45,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 10
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Jaarbeursplein
Vertrektijd: 13:30 uur
Tijd terug: 12:00 uur
Met de trein en de bus reizen we naar de Noordzeekust. Bij Den Haag ligt, tussen de duinen en het stadsbos Ockenburg, op een paar minuten lopen van het strand, bungalowpark Kijkduinpark. Met het openbaar vervoer gaan we leuke uitstapjes doen en bij goed weer, lekker naar het strand. In Den Haag en omgeving is genoeg te doen!


Mogelijke excursies en activiteiten
- naar het strand en de Noordzeezee
- zeehonden spotten op de zandbank de zandmotor
- Scheveningen met de boulevard, de pier en het reuzenrad
- Den Haag met het autovrije winkelcentrum en het Binnenhof
- Madurodam
- een boottocht door de Haagse grachten

Bungalowpark Kijkduinpark
- ligging tegen de duinen op 20 min. lopen van Kijkduin, waar de bushalte is
- 2-persoonskamers in 6-persoonsbungalows met etage. Op de begane grond is 1 kamer met een 2-persoonsbed, badkamer met bad en douche en apart toilet. Op de etage zijn 2 slaapkamers met losse bedden en een 2e badkamer en sauna.
- woon-eetkamer met tv en open haard, compleet ingerichte open keuken, terras met tuinmeubelen
- receptie, zwembad, kleine supermarkt, restaurant, eetcafé/bar, snackbar en fietsverhuur

Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis, we gaan ook een keer barbecuen.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Deze reis is extra ingekocht. Je moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, minimaal 3 kwartier, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Je moet op de heen- en terugreis je bagage ZELF dragen of rijden, de begeleiding kan je niet helpen, zij hebben immers hun eigen bagage. Wij adviseren een roltas/koffer of goed draagbare tas. Van de bushalte tot aan de bungalow is het 20 minuten lopen over een heuvel. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.

We weten nog niet welke regels er in 2021 gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels.
Hoewel wij ons aan deze richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden en daarvoor bekeurd worden of op een andere manier schade oplopen, zijn daar zelf verantwoordelijk voor.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media. Als je daar bezwaar tegen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.