Regenboogreis Gran Canaria AI (Spanje)


Status: Beschikbaar
Heen: 09-05-2022
Terug: 16-05-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1369,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 64,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit: Las Palmas
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug: 16-05-2022
Vluchtnr:
Elk jaar wordt op het populaire vakantie-eiland Gran Canaria de Maspalomas Gay Pride georganiseerd. Een groot festival voor lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender mensen, afgekort: LHBTI-ers. De shows en de Gay Pride trekken altijd veel bezoekers, onder wie veel LHBTI-ers en daarom organiseert Dolfijn deze REGENBOOGREIS die vooral geschikt is voor mannen die verliefd worden op mannen, vrouwen die verliefd worden op vrouwen en mensen die verliefd kunnen worden op mannen en vrouwen. Ben je geen LHBTI-er dan ben je ook welkom op deze reis, het gaat er per slot van rekening om dat je mag zijn wie je bent! Weet alleen wel dat deze reis vooral draait om de LHBTI-activiteiten.

Wat kunnen we gaan doen?
- natuurlijk naar de Gay Pride, de optochten, schuimparty’s enz.
- naar het grote Yumbo shopping center (een plek waar veel LHBT mensen komen)
- naar aqualand
- een boottocht

Hotel Mirador
- ligging net buitenMaspalomas, strand op 3,5 km
- 4x per dag gratis shuttlevervoer naar het strand, om naar de activiteiten te gaan, nemen we de bus of taxi's (bij de prijs inbegrepen)
- 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en toilet, balkon of terras met zitje
- receptie, liften, restaurant, poolbar, disco, winkeltje
- 2 zwembaden met ligbedden en parasols
- regelmatig animatie
- tafeltennis, Spa Center met massage (tegen betaling)
- Het hotel bestaat uit 6 gebouwen.


Maaltijden
Alle maaltijden in het hotel. Tijdens de excursies lunchen we buiten het hotel.
Dit is een All Inclusive hotel, dat wil zeggen dat maaltijden, snacks (op bepaalde tijden) en door het hotel geselecteerde drankjes (op bepaalde tijden) in de prijs inbegrepen zijn.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Deze reis is vooral voor LHBT-ers, maar is GEEN datingreis. Met andere woorden: het is niet het doel om op deze reis een relatie te vinden. Natuurlijk kan dat wel. Je moet voor deze reis goed ter been zijn en minimaal 45 minuten achter elkaar in een redelijk tempo kunnen lopen en kunnen traplopen. Rolstoelen en rollators zijn niet toegestaan. Ook kan de begeleiding maar zeer beperkt loophulp bieden. Dit is een All Inclusivereis. Dat betekent dat de hele dag of een deel van de dag het eten en drinken inbegrepen is. Wij raden deze reis af als je aan de lijn bent of problemen hebt met alcohol. Het is onmogelijk voor de reisbegeleiding om de hele dag te controleren op (teveel) eten en/of drinken. Op deze reis worden minder excursies gedaan dan op andere vliegreizen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag indicatie € 190,-. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.