Grevelingenmeer - jongerenreis (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 01-07-2022
Terug: 08-07-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1085,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 50,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: 16 t/m 35 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 12:30 uur
Dicht bij Bruinisse, aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa, ligt bungalowpark Aquadelta. We zijn hier in Zeeland en altijd dicht bij het water. We gaan leuke dingen doen met het busje of kunnen een fiets huren om de omgeving te verkennen, maar ook op het park is veel te doen!


Mogelijke excursies en activiteiten
- zwemmen in het meer of in het zwembad
- Neeltje Jans, met een mooi aquarium en waterattracties
- een dagje Rotterdam
- Zierikzee
- Middelburg, met mooie oude gebouwen en Vlissingen met de boulevard en ‘het Arsenaal’
- naar het strand
- Goes, met o.a. ’t Gansje, de kleinste bierbrouwerij van Nederland

Bungalowpark Aquadelta
- ligging op een kwartiertje lopen van Bruinisse, direct aan het Grevelingenmeer
- 3x2 persoons en 1x4 persoons kamers in een 10-persoonsbungalow met etage. 3 Reizigers slapen in een 4 persoonskamer.
- woonkamer met tv, luxe keuken
- op elke etage een badkamer met douche en toilet
- terras met tuinmeubelen
- receptie, supermarkt, cadeaushop, restaurant, eetcafé/bar, snackbar
- zwembad, sport en animatieclub, midgetgolf, bowling, biljart, tafeltennis, watersport


Maaltijden
Ontbijt en lunch verzorgen we samen of we lunchen ergens onderweg. ’s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Dit is een jongerenreis. Deze kan alleen geboekt worden door reizigers van 16 t/m 35 jaar. Als deze jongerenreis te weinig aanmeldingen krijgt om door te laten gaan, is het mogelijk dat de reis ook geboekt mag worden door reizigers t/m 45 jaar. Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.