Lang Weekend Reeuwijkse plassen (Nederland)


Status: VOL 
Heen: 16-09-2022
Terug: 19-09-2022
Aantal dagen: 4
Totaal prijs: € 729,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 34,00
Zakgeldadvies: € 40,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 14:00 uur
Tijd terug: 12:00 uur
Midden in het Groene Hart ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. De bungalows liggen aan het water en vanuit het park kunnen we dit lang weekend leuke dingen doen! Bij Dolfijn is een lang weekend echt een lang weekend. Dat wil zeggen dat we ook op de eerste en de laatste dag nog wat leuks gaan doen!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar Gouda waar we in het centrum een wandeling kunnen maken en op zoek kunnen gaan naar de Goudse specialiteiten zoals kaas en stroopwafels. Daarna rijden we verder naar het bungalowpark
2e dag en 3e dag Omdat we midden in het Groene Hart zitten, kunnen we alle kanten op! Gaan we een dagje naar Rotterdam, naar Avifauna of kiezen we voor Den Haag en de Scheveningse boulevard? Dichter in de buurt liggen de Reeuwijkse plassen.
4e dag We vertrekken op tijd, zodat we nog een koffiestop kunnen maken voordat we in Utrecht weer afscheid van elkaar nemen. Tot een volgende keer!!

Bungalowpark Landal De Reeuwijkse Plassen
- ligging op ong. 2 km van Reeuwijk en 9 km van Gouda
- 2-persoonskamers in 6-persoons bungalows aan of op het water
- woonkamer met tv, open keuken, badkamer met bad en toilet en badkamer met douche op de 1e etage, apart toilet
- restaurants op en bij het park, winkel
- zwembad, recreatiestrand aan de plas

Maaltijden
Ontbijt en de lunch verzorgen we zelf of we lunchen onderweg. `s Avonds eten we in een restaurant op of buiten het park of we halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 50,-
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.