Blond Berneuil (Frankrijk)


Status: nog 1 vrouw
Heen: 16-09-2022
Terug: 24-09-2022
Aantal dagen: 9
Totaal prijs: € 1075,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 49,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 7
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 18:00 uur
Voor het 16e jaar zullen Wendy en Hans ons verwelkomen in hun stationnetje dat omgebouwd is tot vakantiehuis. We zijn hier in de streek Limousin, departement Haute Vienne die we met het busje gaan verkennen. Neem je zwemkleding mee, want het vakantiehuis heeft een eigen klein zwembad. Al jaren zijn onze groepen heel enthousiast!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar ons overnachtingshotel tussen Parijs en Orléans.
2e dag Na het ontbijt rijden we naar Blond Berneuil.
3e dag t/m 8e dag Vanuit La Gare gaan we met het busje eropuit. Er is veel te doen in de omgeving zoals:
- een bezoek aan de stad Limoges of naar het meer van St. Pardoux, met groot openlucht zwemparadijs
- een rondrit door de heuvelachtige omgeving naar Bellac en St. Juniën en Mortemart met mooie uitzichten
- naar het martelaarsdorpje Oradour sur Glane
- naar een van de markten in de omgeving
- een mooie wandeling maken of lekker in het zwembad liggen
- Montrol-Senard waar veel kleine musea en hunebedden zijn
9e dag Na een vroeg ontbijt vertrekken we weer naar Utrecht. We stoppen regelmatig onderweg.

La Gare
- rustig gelegen bij het dorpje Blond Berneuil, 35 km van Limoge en ongeveer 850 km van Utrecht. Op de terugreis rijden we dus ongeveer 850 km op 1 dag
- 2-persoonskamers op de 1e of 2e etage. 1 Slaapplaats is op de ruime overloop (met voldoende privacy).
- grote woon/eetkamer, tv-kamer met Nederlandse zenders, keuken, 2 badkamers, en 3 toiletten
- grote tuin met tuindouche, barbecue, buitenzwembad met zonneterras
- Nederlandse eigenaars


Maaltijden
De maaltijden maken we samen met de begeleiding klaar. Met mooi weer kunnen we heerlijk op het terras eten en natuurlijk zullen we ook wel eens in een Frans restaurantje gaan eten.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn, minimaal een half uur, zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!
Dit is een busjesreis. De busjes hebben niet veel bagageruimte en daarom mag je je bagage niet in een koffer meenemen. Neem je bagage mee in een tas. Koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.