Zakynthos (Griekenland)


Status: nog 1 plaats
Heen: 16-09-2022
Terug: 28-09-2022
Aantal dagen: 13
Totaal prijs: € 1829,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 84,00
Zakgeldadvies: € 140,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit:
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug:
Vluchtnr:
Leuke dorpjes en veel groen, dat is het Griekse eiland Zakynthos. Het staat ook dit jaar weer in ons programma omdat veel Dolfijnreizigers het hier erg naar hun zin hebben gehad. Ons hotel ligt in het kleine plaatsje Argassi waar je kunt genieten van de zon en het zwembad. Ook het strand is op loopafstand. Zakynthos is ook bekend om de schildpadden die in de zee om het eiland leven en hier hun eieren komen leggen.


Mogelijke excursies en activiteiten
- een Grieks dansavond
- een boottocht met zwemmen vanaf de boot
- Marathonisi, het schildpaddeneiland waar de schildpadden in mei en juni eieren leggen
- met het treintje naar Zakynthos-stad

Hotel Contessa
- rustige ligging 300 m van het strand en dicht bij het centrum, bushalte op 300 m
- verblijf in 2-persoonskamers met tv, badkamer met bad of douche en toilet, balkon en koelkastje (tegen betaling) in 2 gebouwen met elk 4 verdiepingen
- receptie, lift in het hoofdgebouw, buffetrestaurant en bar
- zwembad met zonneterras, ligbedden en parasols
- bilart


Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunch in of buiten het hotel. Het hotel organiseert 2x per week een thema-avond (o.a. barbecue).

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige ID-kaart.

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en een goede conditie hebben. Je moet minimaal 45 min. zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Verder moet je goed tegen de warmte kunnen. Heb je een dieet? Overleg dan even met ons. Er is beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 311,- Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.