Benidorm (Spanje)


Status: VOL 
Heen: 14-09-2022
Terug: 26-09-2022
Aantal dagen: 13
Totaal prijs: € 1879,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 87,00
Zakgeldadvies: € 120,00
Reizigers: max. 12
Begeleiders: 2
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Vertrek: Schiphol
Vertrektijd: 00:00 uur
Vluchtnr:
Vanuit:
Tijd terug: 00:00 uur
Datum terug:
Vluchtnr:
Wij gaan naar een ander hotel dan in de reisgids beschreven staat.

Vroeger was Benidorm een kleine vissersplaats, maar nu is het een populaire vakantiebestemming. Het mooie, oude centrum met de tapasbars, restaurants, disco’s en smalle straatjes is heerlijk om rond te lopen. Er liggen 2 bekende, lange zandstranden, Poniente en Levante die veel zonaanbidders trekken. Langs deze stranden ligt een mooie boulevard en hierachter ligt de hoofdstraat waar van allerelei winkels te vinden zijn. Ook de omgeving is de moeite waard, kortom, Benidorm is een prima plek om vakantie te vieren!


Mogelijke excursies en activiteiten
- natuurlijk naar een van de mooie stranden
- naar pretpark Terra Mitica met achtbanen en andere attracties
- naar de waterparken Aqualandia en Aquanatura
- dierenpark Mundomar of Terra Natura
- een boottocht
- naar een Flamengo-show

Hotel Poseidon Playa
- ligging op 5 min lopen van het Poniente strand en 20 min van het oude centrum
- 2-persoonskamers met tv met Nederlandse zenders, koelkast, badkamer met douche en toilet, balkon
- receptie, liften, restaurant, bars en poolbar
- zwembad met ligstoelen en parasols
- regelmatig animatie

Maaltijden
Ontbijt in het hotel. Lunch en diner in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Je moet voor deze reis goed ter been zijn en een goede conditie hebben. Je moet minimaal 45 min. zelfstandig en in een goed tempo achter elkaar (zonder loophulp) kunnen lopen en goed kunnen traplopen. Op deze reis is geen loophulp(middel) mogelijk. Verder moet je goed tegen de warmte kunnen. Er is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 285,- Meer info nodig? Bel of mail Dolfijn!

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.