Kerstreis Reuver (Nederland)


Status: Beschikbaar
Heen: 23-12-2022
Terug: 30-12-2022
Aantal dagen: 8
Totaal prijs: € 1299,00
Ann.bijdrage:
(optioneel)
€ 60,00
Zakgeldadvies: € 80,00
Reizigers: max. 24
Begeleiders: max. 5
Leeftijd: vanaf 16 jaar


Vertrek: Utrecht P+R Transferium Westraven aan de A12
Vertrektijd: 13:30 uur
Tijd terug: 12:30 uur
Een van onze kerst-TOPPERS! De kerstreis naar Reuver. Leuke uitstapjes, geweldige kerstdiners en het feest op 2e kerstdag in Steyl zijn de vaste programmaonderdelen. Al heel veel reizigers gingen mee naar Reuver en genoten daar van een geweldige reis! Ga jij ook mee dit jaar?


Mogelijkheden voor uitstapjes
- naar het drielandenpunt in Vaals of naar een demonstratie glasblazen
- een dagtocht naar Valkenburg waar we naar een van de grotten kunnen gaan en souvenirs kunnen kopen in het centrum of naar Maastricht waar we op het Vrijthof op een terrasje kunnen zitten
- een boottocht maken over de Maas
- naar kasteel Hoensbroek, waar we terug gaan in de tijd en tot in de toren kunnen klimmen
- winkelen in Venlo of Roermond

Bungalowpark Landal De Lommerbergen
- ligging dicht bij de Maas op 15 km van Venlo
- verblijf in gelijkvloerse vernieuwde 8-persoonsbungalows in 2-persoonskamers
- woonkamer met zit- en eethoek, tv, radio, open haard, keuken met o.a. magnetron
- 1 badkamer met bad en dubbele wastafel, 2e badkamer met douche en wastafel, apart toilet
- op het park: receptie, subtropisch waterparadijs met o.a. kruidenbaden, stoombaden, golfslagbad, glijbanen en bubbel- en bruisbaden, minigolf, kinderboerderij enz.
- restaurants, winkels, bars
- dicht bij het park o.a. natuurwandelpark


Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen. ’s Avonds eten we in een van de restaurants op of buiten het park of we halen een keer eten in huis. Tijdens de beide kerstdagen zijn de diners extra feestelijk. Voor deze diners is nette kleding gewenst.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Deze reis is vanwege de indeling van het park en het programma niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Er kan slechts een zeer beperkt aantal reizigers mee met loophulp(middelen). Als deze reis niet volgeboekt wordt, kan het zijn dat we andere bungalows gaan huren en/of dat deze reis uitgevoerd wordt als kleine busjesreis. Op deze reis zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.

We weten niet welke regels er in 2022 gaan gelden i.v.m. Corona. Wij houden ons aan de op het moment van de uitvoering van de reis geldende richtlijnen/regels van het RIVM, de Nederlandse overheid en plaatselijke richtlijnen en regels. Deze kunnen anders zijn dan op het moment van aanmelding.
Het is mogelijk dat je hiervoor extra gegevens aan ons door moet geven zoals vaccinatie- en ID of paspoortgegevens. Als, na aanmelding, voor het reizen naar een bestemming extra voorwaarden gaan gelden zoals QR-codes, verplichte vaccinaties, houdbaarheidstermijnen van vaccinaties, testen enz, is de reiziger daar zelf verantwoordelijk voor.
Veranderende of veranderde voorwaarden/eisen voor vertrek of tijdens de reis zijn geen geldige reden van annuleren.
Wanneer wij binnen de overheidsrichtlijnen en -protocollen de reis op een verantwoorde en veilige manier uit kunnen voeren, kun je de reis niet gratis annuleren. Zie hiervoor de ANVR reizigersvoorwaarden art. 9.2 en de voorwaarden van onze annuleringsregeling (als je daar aan deelneemt) op onze website.
Reizigers die niet voldoen aan de eisen voor het reizen naar een bestemming, kunnen door de reisbegeleiding, of uitvoerder van de reis geweigerd worden. Kosten door positief testen op de bestemming vallen niet onder onze reisverzekering en komen dus voor rekening van de reiziger zelf.
Hoewel wij ons aan de richtlijnen en regels houden, is deelname aan onze reizen voor eigen risico. Reizigers die zich, ondanks aanwijzingen van de reisbegeleiding of anderen, niet aan de geldende regels houden, zijn zelf aansprakelijk te stellen voor eventuele (financiële) gevolgen.
Als Dolfijn als organisator de reis annuleert, krijg je binnen 14 dagen je geld (excl. de eventuele SGR-bijdrage) terug. Zie voor meer informatie: Corona informatie.

Op onze reizen worden foto's en soms filmpjes gemaakt. Deze worden gebruikt voor het reisverslag en mogelijk ook voor onze reisgidsen, website, nieuwsbrieven en social media.
Help je ons om de website en de reisgids mooi te maken? Vul op het aanmeldingsformulier in of en zo ja, waar wij foto’s waar jij herkenbaar op staat, mogen gebruiken!

Alle op deze website gepubliceerde reizen zijn onder voorbehoud i.v.m. de Corona- maatregelen.