Dolfijn vakanties

- Dagje Uit - Blijdorp (Nederland) -

nieuwbusreis   
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
05-10-19
05-10-19
1
dagtocht
Reissom:
Zakgeldadvies:

89,00
10,00

max. aantal deelnemers: 85
max. aantal begeleiders: 15
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst: Diverse opstapplaatsen
Blijdorp is een van de bekendste dierentuinen van Nederland. Deze ‘diergaarde’ heeft een paar grote verbouwingen achter de rug en is nu mooier dan ooit! Gaat u met Dolfijn mee kijken hoe de ijsberen spelen in hun nieuwe verblijf, naar het overdekte Oceanium, de tropische Taman Indah, de giraffen die tot heel dichtbij kunnen komen, het nieuwe verblijf van de krokodillen (gelukkig achter heel dik glas!), de vlinders in Amazonica en nog veel meer? We nemen u graag mee voor een bijzonder dagje dieren kijken.

De prijs is inclusief:
- vervoer van de opstapplaatsen naar Blijdorp
- begeleiding bij de opstap- en uitstapplaatsen en in de bus
- als u wilt: groepjesbegeleiding (per groepje 1 of 2 begeleiders die u zelf goed in de gaten moet houden!). De begeleiding bepaalt de route, zodat u zoveel mogelijk ziet.
- entree
- lunchpakket (niet alle diëten mogelijk)
- consumptie

Begeleiding tijdens het Dagje Uit
Bij de opstapplaatsen en in de bus zijn Dolfijnbegeleiders om u te helpen. Op het park wordt een aantal groepjes gemaakt, maar als u dat wilt, kan en mag, mag u ook zelf het park gaan verkennen. U moet dan zelf zorgen dat u ’s middags op tijd weer bij de uitgang bent. Er is een informatiepunt voor Dolfijnreizigers, ook daar kunt u altijd even naar toe als u vragen heeft of om uw lunchpakket op te eten. Er is zeer beperkt plaats voor deelnemers die een rolstoel gebruiken (moet goed opvouwbaar zijn), maar dan moet u wel iemand meenemen die de rolstoel duwt. De Dolfijnbegeleiding duwt geen rolstoelen! Als u voor het duwen van de rolstoel, gezelligheid of een andere reden, eigen begeleiding nodig heeft en u wilt begeleiding, familie e.d. meenemen, dan kan dat. Hij of zij moet zich wel apart aanmelden en ook € 85,- betalen. Dus ook uw moeder, vader, begeleid(st)er, vriend(in), oom of tante enz. zijn van harte welkom op het Dagje Uit.

Opstapplaatsen
U kunt opstappen in: Groningen, Assen, Zwolle, Utrecht, Arnhem, Amsterdam, Den Haag en Breda. U wordt opgehaald met een bus, een busje of, in een enkel geval, personenauto. Geschatte tijd van aankomst in Blijdorp: 11.00 uur, we vertrekken om 16.00 uur weer naar de uitstapplaatsen. Per opstapplaats en per route geldt een minimaal en maximaal aantal deelnemers. Hoe verder u van Rotterdam woont, des te vroeger moet u opstappen en des te later bent u terug. Het kan zijn dat u voor de terugreis zelf een broodje of iets anders te eten moet meenemen of kopen. Vooral deelnemers uit het noorden moeten rekening houden met een lange reistijd. Als u op eigen gelegenheid naar Blijdorp komt en dus geen gebruik maakt van ons vervoer, krijgt u € 10,- korting.

Aanmelden
Als u mee wilt, vraag dan zonodig toestemming aan uw familie, begeleiding, bewindvoerder of uw wettig vertegenwoordiger en meld u snel aan. Als u zich wilt aanmelden voor een Dolfijn Uitje, vraag dan een speciaal aanmeldingsformulier aan via info@dolfijnvakanties.nl of 0174-293369 of meld u aan via onze website. Aanmelden kan (als er nog plaats is) tot en met 20 september 2019. Daarna kunnen wij geen aanmeldingen meer aannemen. Uw opstapgegevens ontvangt u, na uw betaling, uiterlijk half september 2019.

Annuleringsregeling
Bij annulering met geldige reden krijgt u uw geld terug.
Bij annulering met ongeldige reden (zie blz. 112) gelden de volgende voorwaarden:
tot 6 weken voor vertrek: geen kosten
van 6 weken tot 4 weken voor vertrek: € 10,- *
van 4 weken tot 1 week voor vertrek: 50% *
vanaf 1 week voor vertrek: 100%
*=verhoogd met € 10,- administratiekosten.

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube