Dolfijn vakanties

- Minicruise André-Laura (Nederland) -

bootreis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
28-07-19
02-08-19
6
bootreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:899,00
100,00
41,00
60,00

max. aantal deelnemers: 4
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 16:00 uur
Vertrek/aankomst: Steiger Nieuwe Meer Sluis oost, Jaagpad, A'dam
INFO Route 1 Noord-Holland
Het is elk jaar weer een feestje als Karin en Jan Wisman Dolfijngroepen rondvaren. We varen langs mooie plekjes en leggen aan waar het gezellig is. Als u schipper Jan lief aankijkt, mag u misschien zelfs wel even achter het roer staan.


We varen langs de mooiste plekjes van Noord-Holland. We komen o.a. in of langs Zaandam en de Zaanse Schans, Alkmaar en Den Helder, waar we in de jachthaven van de Koninklijke Marine aanleggen en slapen en waar we in het restaurant van de Marine eten. Verder liggen ook Purmerend, waar we een tochtje met een fluisterboot maken, en Spaarndam op de route. Vaart u liever de route door Zuid-Holland? Kijk dan bij een van de andere data waarop wij varen.

De route is onder voorbehoud en afhankelijk van het weer.


Motorjacht André Laura
- een 15 m lange en 4,50 m brede motorcruiser
- verblijf in eenpersoonshutten, elke hut heeft een eigen fonteintje, op aanvraag is 1 tweepersoonshut beschikbaar. U slaapt op een matras van 2,00 x 0,70 m.
- aan boord: 2 toiletten, 1 douche en wastafel, meestal wordt er aan wal gedoucht in speciale douchecabines in de havens, aan dek is ook een buitendouche
- woongedeelte met spelcomputer en tv Het water aan boord is om te douchen en te wassen, niet om te drinken, maar iedereen krijgt flesjes drinkwater.

Maaltijden
Alle maaltijden gebruiken we aan boord, of we maken voor de lunch een lunchpakket. ‘s Avonds eten we ook een keer in een restaurant.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
De schipper bepaalt n.a.v. het weer de route. Aan boord moet u zich aan de boordregels houden. U moet voor deze reis kunnen zwemmen, goed ter been zijn en kunnen traplopen. Aan boord zijn kleine, steile trapjes. Op deze reis zijn loophulpmiddelen niet toegestaan. U moet zelf handdoeken meenemen. De hutten zijn klein, een hut aan boord van een schip is kleiner dan een hotelkamer, dat geldt ook voor de andere ruimtes. In de hutten is geen kastruimte. Uw bagage kunt u onder de bedden kwijt. Deze reis is niet geschikt voor reizigers die grote epileptische aanvallen hebben, dit i.v.m. mogelijke verwondingen door de kleine ruimtes of overboord vallen. Omdat deze ruimte beperkt is, mag u uw bagage NIET in een koffer mee nemen. U neemt uw bagage mee in een reistas.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube