Dolfijn vakanties

- Minicruise André-Laura (Nederland) -

bootreis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
11-08-19
16-08-19
6
bootreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:899,00
100,00
41,00
60,00

max. aantal deelnemers: 4
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 16:00 uur
Vertrek/aankomst: Steiger Nieuwe Meer Sluis oost, Jaagpad, A'dam
INFO Route 2 Zuid-Holland
Het is elk jaar weer een feestje als Karin en Jan Wisman Dolfijngroepen rondvaren. We varen langs mooie plekjes en leggen aan waar het gezellig is. Als u schipper Jan lief aankijkt, mag u misschien zelfs wel even achter het roer staan. De route gaat langs mooie plekjes in Zuid-Holland. Vaart u liever de route door Noord-Holland? Kijk dan bij de vertrekdata 16 juni en 28 juli 2019.

We varen een mooie route door het Groene Hart in Zuid-Holland . We bezoeken Avifauna in Alphen aan den Rijn en komen in plaatsjes zoals Weesp en Muiden waar we het Muiderslot kunnen bezoeken. We varen over mooie rivieren zoals de Amstel en de Vecht. Op de laatste avond genieten we van een heerlijke barbecue.

De route is onder voorbehoud en afhankelijk van het weer.


Motorjacht André Laura
- een 15 m lange en 4,50 m brede motorcruiser
- verblijf in eenpersoonshutten, elke hut heeft een eigen fonteintje, op aanvraag is 1 tweepersoonshut beschikbaar. U slaapt op een matras van 2,00 x 0,70 m.
- aan boord: 2 toiletten, 1 douche en wastafel, meestal wordt er aan wal gedoucht in speciale douchecabines in de havens, aan dek is ook een buitendouche  woongedeelte met spelcomputer en tv
- Het water aan boord is om te douchen en te wassen, niet om te drinken, maar iedereen krijgt flesjes drinkwater.

Maaltijden
Alle maaltijden gebruiken we aan boord, of we maken voor de lunch een lunchpakket. ‘s Avonds eten we ook een keer in een restaurant.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
De schipper bepaalt n.a.v. het weer de route. Aan boord moet u zich aan de boordregels houden. U moet voor deze reis kunnen zwemmen, goed ter been zijn en kunnen traplopen. Aan boord zijn kleine, steile trapjes. Op deze reis zijn loophulpmiddelen niet toegestaan. U moet zelf handdoeken meenemen. De hutten zijn klein, een hut aan boord van een schip is kleiner dan een hotelkamer, dat geldt ook voor de andere ruimtes. In de hutten is geen kastruimte. Uw bagage kunt u onder de bedden kwijt. Deze reis is niet geschikt voor reizigers die grote epileptische aanvallen hebben, dit i.v.m. mogelijke verwondingen door de kleine ruimtes of overboord vallen. Omdat deze ruimte beperkt is, mag u uw bagage NIET in een koffer mee nemen. U neemt uw bagage mee in een reistas.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube