Dolfijn vakanties

- Valkenburg (Nederland) -

nieuwbusexcursiereis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
27-07-19
03-08-19
8
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1089,00
110,00
50,00
80,00

max. aantal deelnemers: 36
max. aantal begeleiders: 7
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
Valkenburg is terug in het Dolfijnprogramma! We gaan weer naar het bekende hotel Schaepkens van St. Fyt. Van hieruit maken we leuke excursies. Op het programma staan o.a. Vaals met het Drielandenpunt, Maastricht, Monschau en een rit over het Miljoenenlijnte. Ga gezellig mee en proef de Zuid-Limburgse gezelligheid!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. Na de lunch kunnen we Valkenburg in wandelen.
2e dag De bus brengt ons naar het Belgische Tongeren waar een antiekmarkt is. ’s Middags maken we een rit met een stoomtrein over het beroemde Miljoenenlijntje.
3e dag Na het ontbijt rijden we naar Vaals waar we een stop maken bij het Drielandenpunt. Daarna gaan we de kunsten bekijken van de glasblazer.
4e dag Vandaag steken we de Duitse grens over en rijden naar Monschau. Hier staan vakwerkhuizen in verschillende soorten en maten.
5e dag We rijden op het gemakje naar Roermond. In het gezellige centrum kunnen we winkelen. Op de terugweg naar het hotel kunnen we koffie drinken met uitzicht op de landingsbaan van het vliegveld van Maastricht.
6e dag Een dagje zonder bus, dat geeft ons de gelegenheid om uit te slapen en na de lunch Valkenburg in te gaan. Hier is veel te doen en voor souvenirs bent u hier zeker aan het goede adres!
7e dag We kunnen Maastricht natuurlijk niet overslaan. Het gezellige Vrijthof, de St. Servaas en het deels autovrije centrum maken van Maastricht een prima plaats om te bezoeken.
8e dag Na het ontbijt rijden we eerst naar het witte stadje Thorn met de abdij en de witte huizen. Daarna bezoeken we nog de Kasteeltuinen in Arcen. Hierna rijden we naar het wisselpunt waar u na de afscheidsmaaltijd tussen 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Schaepkens van St. Fyt
- ligging op 500 m van het centrum
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, restaurant, liften, terrassen, tuin, lounge, bar
- 5 avonden live muziek
- In het hotel worden consumpties met consumptiemunten betaald die u bij de receptie kunt kopen. Munten die over zijn, kunt u weer inwisselen tegen geld.

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis alleen met Dolfijnreizigers en begeleiding. In de bus zitten tijdens uw reis geen andere toeristen. U reist wel samen met andere toeristen op de route naar het wisselpunt en van het wisselpunt naar uw uitstapplaats. U moet voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube