Dolfijn vakanties

- Achterhoek (Nederland) -

nieuwbusjesreis     
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
22-07-19
29-07-19
8
busjesreis bungalow
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:799,00
100,00
36,00
80,00

max. aantal deelnemers: 20
max. aantal begeleiders: 4
Vertrektijd: 13:00 uur
Tijd terug: 12:30 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Op nog geen kilometer van de Duitse grens ligt de groepsaccommodatie Te Paske. Op het terrein staan 2 groepshuizen waarvan Dolfijn er 1 huurt. Huis de Herberg heeft een eigen terrein en ligt midden op het plattenland van de Achterhoek. We gaan hier leuke dingen doen in de omgeving. Wat dacht u van een rondrit in een kar achter een ouderwetse tractor of een fikkie stoken in de buitenkachel?

Mogelijkheden voor excursies en activiteiten:
- Winterswijk, waar het woensdag en zaterdag markt is
- natuurpark Klein Zwitserland
- de Duitse stad Münster met de mooie Dom en recreatiemeer Aasee
- subtropisch zwemparadijs Bahia in Bocholt
- recreatiemeer Hilgelo
- een ritje in de kar achter de ‘antieke’ tractor
- een bezoek aan de naastgelegen boerderij, Nederlands enige vloermouterij. Wat dat is? Dat wordt daar allemaal uitgelegd!

Groepsaccommodatie de Herberg
- ligging op 8 km van Winterswijk en op loopafstand van de Duitse grens
- verblijf in eenvoudige 2-, 3- of 4-persoonskamers op de begane grond, alle kamers hebben een wastafel. Op sommige kamers staan 2 stapelbedden. Wij gebruiken de kamers zoveel mogelijk voor 2 personen.
- 5 toiletten en 5 douchecabines
- grote woonruimte met open keuken, eettafels en stoelen en gedeelte met lekkere banken en tv
- aparte spellenruimte met o.a. tafelvoetbal, tafeltennis en airhockey
- grote tuin met terras, sportmogelijkheden en grote buitenkachel
- Op het terrein staat ‘de Biggenschuur’. Dit is een eetruimte waar de mensen van Te Paske een ontbijtbuffet of prikken en grillen voor ons verzorgen. Bij prikken en grillen, prikt u zelf vlees, vis e.d. op een prikker en grilt u dit zelf boven de elektrische grills.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Deze groepsaccommodatie is minder luxe dan de bungalows in deze reisgids, zo hebben de kamers geen eigen toilet en staat er geen kast op de kamers. U moet voor deze reis goed ter been zijn, kunnen traplopen en minimaal een half uur in een redelijk tempo zelfstandig kunnen lopen. Op deze reis is geen loophulp en/of een loophulpmiddel mogelijk. Wij geven u telefonisch graag meer informatie hierover. Op deze reis zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar. Vanwege de beperkte bagageruimte mag u uw bagage NIET in een koffer meenemen. U neemt uw bagage mee in een tas, koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube