Dolfijn vakanties

- Traben-Trarbach (Duitsland) -

niet in prijs verhoogdbusjesreis     Informatie over Duitsland
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
28-06-19
05-07-19
8
busjesreis bungalow
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:849,00
100,00
39,00
80,00

max. aantal deelnemers: 7
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 10:00 uur
Tijd terug: 16:30 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
Al voor het 8e jaar zijn we te gast in Vakantiehuis Didia in Traben-Trarbach. Dit plaatsje ligt aan de Moezel en bestaat uit 2 delen. Over de brug loopt u zo van Trabarch naar Traben en terug. Het centrum en de rondvaartboot liggen dichtbij en soms lopen de herten langs het huis! Vanuit de slaapkamers hebben we uitzicht over de Moezel.Met het busje gaan we leuke uitstapjes in de omgeving doen. Bent u tussen de 16 en 35 jaar en wilt u deze reis doen met alleen leeftijdsgenoten? Kijk dan bij de vertrekdatum 9 augustusi 2019. U bent natuurlijk ook van harte welkom op deze of de andere datum die open staan voor alle leeftijden (dus ook voor jongeren.


Mogelijke excursies en activiteiten:
- met de boot naar Bernkastel
- met het busje of de trein naar Cochem
- wandelen in de omgeving
- een van de wildparken
- de edelsteenmijn
- een ritje met de rodelbaan
- naar het zwembad de Mosel Thermen

Huis Didia
- ligging op 20 m van de Moezel op 15 min lopen van Trarbach aan een doodlopende zijweg. Achter het huis ligt een berg die voor een deel ook bij het huis hoort.
- verblijf in 2-persoonskamers op de 1e en 2e verdieping
begane grond met toilet, grote woonkamer en keuken met o.a. vaatwasser, terras met tuinmeubelen. Op de etage liggen de slaapkamers en de badkamers, 1 badkamer met bad, douche, 2 wastafels en toilet en 1 badkamer met zitbad met douche, wastafel en toilet.
- Alle slaapkamers hebben uitzicht op de Moezel.
- steil lopende achtertuin met 2e terras

Maaltijden
Het ontbijt en de lunch verzorgen we samen of we lunchen onderweg tijdens de uitstapjes. ’s Avonds eten we in een restaurant of halen een keer eten in huis.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
U moet voor deze reis goed ter been zijn, kunnen traplopen en minimaal een half uur in redelijk tempo zelfstandig kunnen lopen. Op deze reis is geen loophulp en/of een loophulpmiddel mogelijk. Wij geven u telefonisch graag meer informatie hierover. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 50,-. Vanwege de beperkte bagageruimte mag u uw bagage NIET mee in een koffer meenemen. U neemt uw bagage mee in een tas, koffers kunnen door de reisbegeleiding geweigerd worden. Het huis wordt niet gedeeld met andere, niet Dolfijn, gasten.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube