Dolfijn vakanties

- Vianden (Luxemburg) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Luxemburg
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
10-06-19
14-06-19
5
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:815,00
80,00
37,00
70,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Zeddam (Oad)
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van Oad
Tijdens deze korte reis bezoekt u toch 3 landen! Vianden ligt in Luxemburg, maar praktisch op de grens met Duitsland. We maken excursies naar Luxemburg-stad, Trier en Klein Zwitserland en ook de eerste dag gebruiken we om wat leuks te doen. U slaapt in hotel Belle-Vue waar het personeel Nederlands spreekt. En vergeet uw zwemspullen niet, want het hotel heeft een binnenzwembad!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. Onderweg naar het hotel stoppen we bij de watervallen van Coo in de Belgische Ardennen. Daarna rijden we door naar Vianden.
2e dag De bus brengt ons naar Luxemburg-stad. Met een stadsgids gaan we de stad verkennen. We zien o.a. de stadswallen die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan.
3e dag We steken de grens over en rijden naar de oudste stad van Duitsland, Trier. We maken een wandeling door het centrum met o.a. de Romeinse poort de Porta Nigra en de mooie pleinen en gebouwen. In de middag kunnen we een boottocht maken over de Moezel.
4e dag Via Diekirch en Larochette rijdt de bus naar Echternach voor een koffiestop. Daarna rijden we door het mooie natuurgebied Klein Zwitserland. Als we terugkomen in Vianden, kunnen we eventueel nog het kasteel bezoeken.
5e dag Door de Ardennen rijden we naar ons lunchadres in Zuid-Limburg. De bus brengt u daarna weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Belle-Vue
- ligging aan de rand van Vianden
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, restaurant met terras, bar, lift
- fitnessruimte, binnenzwembad
- wellness centrum en sauna (tegen betaling)
- Nederlands sprekend personeel

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 80,-
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.


Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube