Dolfijn vakanties

- Nauders (Oostenrijk) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Oostenrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
15-07-19
24-07-19
10
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1269,00
120,00
58,00
100,00

max. aantal deelnemers: 36
max. aantal begeleiders: 7
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
Nauders is terug in ons programma. We maken excursies in Oostenrijk, Zwitserland en Italië met als een van de hoogtepunten een rit met de Bernina Express. Een onvergetelijke ervaring! Lees snel verder!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Zuid-Duitsland.
2e dag We rijden, met verschillende stops, naar hotel Erika.
3e dag Vanochtend maken we kennis met Nauders. ’s Middags bezoeken we Samnaun, een belastingvrij plaatsje in Zwitserland.
4e dag Na het ontbijt bezoeken we Pontresina in Zwitserland. Hier stappen we in de Bernina Express, we rijden langs prachtige bergen en genieten van het uitzicht. De trein brengt ons naar het Italiaanse Poschiavo waar de bus ons al opwacht.
5e dag De bus maakt vandaag een mooie rit langs o.a. het stuwmeer van Reschen. Het reisdoel van vandaag is de mooie Italiaanse stad Merano die al in de Romeinse tijd bestond. We wandelen o.a. door de beroemde Via dei Portici.
6e dag Over de Silvretta Hochalpenstrasse rijden we naar Bludenz. We maken een korte stop in Lech, waar de koninklijke familie elk jaar gaat skiën. Via St. Anton rijden we terug naar Nauders.
7e dag De bus rijdt vandaag niet, dus kunnen wij lekker uitrusten of een bezoek brengen aan het kasteel van Nauders.
8e dag Via een prachtige route rijden we naar Seefeld waar we tijd hebben om heerlijk wat te drinken op een terras en het plaatsje te bekijken. Misschien koopt u hier wel uw laatste souvenirs!
9e dag We rijden via de Flüela-pas in Zwitserland naar Davos. Daarna rijden we verder naar ons overnachtingshotel in Duitsland.
10e dag Na het ontbijt rijden we naar het wisselpunt waar u na de afscheidsmaaltijd tussen 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Erika
ligging op 500 m van het centrum
verblijf in 2-persoonskamers met tv, koelkastje en badkamer met bad of douche en toilet
receptie, lift, lounge met zithoek, restaurant, bar, terras
wellness met overdekt zwembad, sauna, stoombad, rustruimte en fitnessruimte

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Vertrek en aankomst
Verschillende opstapplaatsen in Nederland.
U moet zelfstandig in de bus kunnen reizen van uw opstapplaats naar het wisselpunt en terug. In de bus zit tot het wisselpunt en van het wisselpunt tot de uitstapplaats geen Dolfijnbegeleiding. U ontmoet uw reisbegeleiding op het wisselpunt. Lees voordat u deze reis boekt de informatie over het opstapsysteem van de Jong Intra Vakanties klik onderaan de pagina Belangrijke Informatie aan. Voor sommige opstapplaatsen berekent de Jong Intra Vakanties een toeslag. U stapt in de ochtend op, de uitstaptijd is in de avond. Hoe verder u van het wisselpunt af woont, des te eerder moet u opstappen en des te later stapt u uit. De exacte opstaptijd ontvangt u 1 week voor vertrek.

Uw wisselpunt is: hotel het Heuveltje in Beek gem. Montferland.


Bijzonderheden
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis alleen met Dolfijnreizigers en begeleiding. In de bus zitten tijdens uw reis geen andere toeristen. U reist wel samen met andere toeristen op de route naar het wisselpunt en van het wisselpunt naar uw uitstapplaats. U moet voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube