Dolfijn vakanties

- Westendorf (2) (Oostenrijk) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Oostenrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
06-07-19
17-07-19
12
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1399,00
120,00
63,00
80,00

max. aantal deelnemers: 12
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
Deze reis is ideaal voor alle Dolfijnreizigers die zich niet willen haasten en toch leuke excursies willen doen. Want u gaat veel zien! Maar liefst 12 dagen genieten van het mooie Tirol! U reist alleen met Dolfijnreizigers en begeleiders, maar wel in een klein groepje, hoe dat werkt leest u hieronder.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Zuid-Duitsland.
2e dag In de middag komen we bij ons hotel aan.
3e dag In de ochtend bezoeken we Kitzbühel met de berg de Kitzbüheler Horn. ’s Middags kunt u genieten van wat er in het hotel te beleven is of mee gaan met de dorpswandeling.
4e dag De bus brengt ons naar de Grossglockner, de hoogste berg van Oostenrijk. U bent niet op wintersport, maar de kans is groot dat u sneeuw gaat zien! De heen- en terugweg is geweldig mooi.
5e dag De bus blijft staan vandaag, we kunnen Westendorf gaan verkennen of meedoen aan de Almwandeling. ’s Avonds wordt er een fakkelwandeling georganiseerd.
6e dag Na het ontbijt vertrekken we naar het middeleeuwse stadje Rattenberg, de kleinste stad van Oostenrijk, met nog geen 500 inwoners. Daarna rijden we naar een kaarsenmakerij, waar de kaarsen met de hand gemaakt worden. Later is er ook nog de mogelijkheid om Schloss Tratzberg te bezoeken.
7e dag We steken de Duitse grens over en rijden naar Prien. Hier nemen we de boot naar het eilandje Herreninsel waar we een prachtig kasteel bezoeken. Dit kasteel is zo mooi dat het het Beierse Versailles genoemd wordt.
8e dag Een wandeling maken, een boek lezen, een terrasje pakken in het dorp of naar de wellness, we kunnen zelf kiezen, want vandaag is er geen busprogramma.
9e dag Onderweg naar Innsbruck maken we een tussenstop in Wattens, waar de Kristalwelten van Swarovski is. In Innsbruck is veel te zien, zoals de Hofburg van Maria Theresia en het beroemde Gouden Dak.
10e dag We kunnen vandaag kiezen hoe we naar Kufstein gaan, met de trein of met de bus. Kufstein heeft een gezellig centrum en een mooie vesting.
11e dag We nemen afscheid van Westendorf en rijden naar ons overnachtingshotel in Duitsland.
12e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Mesnerwirt/Elisabeth
- ligging in het centrum van Westendorf
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met douche en toilet. Een deel van de kamers ligt in hotel Elisabeth en een deel in het ernaast gelegen hotel Mesnerwirt. In hotel Elisabeth is geen lift (2 etages).
- receptie, restaurant en terras
- wellness: sauna, whirlpool en stoombad (allen tegen betaling)

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis alleen met Dolfijnreizigers en begeleiders. Er worden 4 groepjes gemaakt van 10 reizigers en 2 begeleiders. U hoeft dus maar op 2 begeleiders te letten. Elke groep gaat zoveel mogelijk apart op pad nadat we op de excursiebestemmingen zijn aangekomen. De groepen delen wel de bus.Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, kunnen traplopen en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 150,-.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube