Dolfijn vakanties

- Parijs en Disney (4) (Frankrijk) -

niet in prijs verhoogdnieuw hotelbusreis     Informatie over Frankrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
19-07-19
23-07-19
5
busreis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:799,00
90,00
36,00
80,00

max. aantal deelnemers: 10
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 9:30 uur
Tijd terug: 17:30 uur
Vertrek/aankomst: Utrecht Transferium Westraven aan de A12
De Eiffeltoren, de Notre Dame, maar ook Space Mountain en de parade in het Disneypark en de filmattracties in het Walt Disney Studios Park, we gaan ze allemaal zien tijdens deze reis. Al jaren een topper! Bent u tussen de 16 en 35 jaar en wil je in een groepje reizen met leeftijdsgenoten? Kies dan de jongerengroep.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Utrecht rijden we naar ons hotel.
2e dag De bus brengt ons naar het Walt Disney Studios Park. Alle attracties hier hebben met films te maken. Sommige attracties zijn alleen geschikt voor mensen met stalen zenuwen…
3e dag Vandaag bezoeken we Parijs, we maken een stop bij de Eiffeltoren en met de metro gaan we deze geweldige stad verder verkennen.
4e dag Vandaag bezoeken we het Disney Park waar we genieten van de shows, de attracties en natuurlijk ook van de Disney-winkels. Wilt u het rustig aan doen? Dan is It’s a small world wat voor u, voor wat meer actie gaat u in bijv. Space Mountain.
5e dag Helaas, het zit er weer op. Au revoir, dat is Frans voor tot ziens. Met de bus rijden we naar Utrecht.

Hotel Mercure Pantin (onder voorbehoud)
ligging net buiten de ringweg van Parijs, tussen het centrum en de Disneyparken
verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
receptie, lift, restaurant, bar en fitness

Maaltijden
Ontbijt in het hotel. We lunchen en dineren in of buiten het hotel. Op de heenreis krijgt u een lunchpakket.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden


Dit is een mooie, maar drukke reis met een vol programma en veel indrukken. We komen vaak laat in het hotel terug en moeten vroeg weer op. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, minimaal 1 uur in een redelijk tempo achter elkaar kunnen lopen en goed kunnen traplopen. In de metro zijn (rol)trappen waar wij gebruik van maken en er wordt veel gewandeld. Op deze reis is geen loophulp mogelijk en loophulpmiddelen zijn niet toegestaan. Wij proberen gebruik te maken van de voorrangsregelingen in het Disneypark, maar houd u er rekening mee dat u af en toe lang in de rij moet wachten. Wij geven u telefonisch graag meer informatie hierover. Als het op uw aanmeldingsformulier is aangegeven, mag u op de Disneyparken zonder begeleiding op pad. In de stad Parijs is dat echter niet toegestaan (ook al mag u volgens uw aanmeldingsformulier wel alleen op pad). Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie: € 175,-. Lees eerst de Belangrijke Informatie op blz. 1.


Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube