Dolfijn vakanties

- Morzine (Frankrijk) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Frankrijk
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
14-09-19
21-09-19
8
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1089,00
110,00
0,00
80,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Zeddam (Oad)
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van Oad
INFO Deze reis stond op de website en staat in onze reisgids met reisdata 31-8 t/m 7-9-2019. Dat is gewijzigd in 14-9 t/m 21-9-2019
In de buurt van de Mont Blanc en het meer van Genève ligt Morzine. We zijn deze reis omgeven door hoge bergen en gaan volop genieten van wat hier allemaal te beleven is. Van mooie uitzichten tot gezellige steden, deze reis heeft het allemaal.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Duitsland.
2e dag Voor het diner komen we bij ons hotel aan.
3e dag We rijden naar het mooie meer van Annecy. Het stadje Annecy wordt door veel toeristen bezocht. Het is een ideale plek om de eerste souvenirs te kopen. We maken ook een boottocht over het meer.
4e dag Na het ontbijt start een mooie natuurtocht. We bezoeken Cirque du Fer-à-Cheval, een dal in de vorm van een hoefijzer. Hier stort water uit tientallen watervallen naar beneden. ’s Middags kunnen we naar het centrum van Morzine wandelen of lekker zwemmen.
5e dag Na een rustige start van de dag rijden we naar Chamonix. Deze stad ligt aan de voet van de Mont Blanc, de hoogste berg van Frankrijk. Het is niet voor niets dat we hier veel wandelaars en bergbeklimmers tegenkomen.
6e dag De bus rijdt vandaag naar het middeleeuwse Yvoire aan het meer van Genève. Als we door de stadspoorten lopen, wandelen we zo de middeleeuwen binnen. Daarna rijden we via de kuuroorden Evian-les-Bains en Thonon naar Montreux in Zwitserland. Daar kunnen we een wandeling maken lange het meer en de straat van bloemen.
7e dag We gaan de bus in en via een mooie route rijden we naar ons overnachtingshotel in Duitsland.
8e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel
- ligging op 800 m van het centrum dat via een gezellige winkelstraat te bereiken is
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met douche en toilet
- receptie, restaurant,

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 130,-
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube