Dolfijn vakanties

- Engeland (Groot-Brittannië) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Groot-Brittannië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
16-08-19
23-08-19
8
busexcursie-rondreis hotels
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1395,00
120,00
63,00
90,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Moerdijk
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van Oad
Vanuit de hotels in Waltham Abbey en Warwickshire bezoeken we mooie plaatsen in Engeland. Wat dacht u van Londen, Cambridge, Oxford en de mooie streek de Cotswolds? In 8 dagen leert u Engeland beter kennen!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt in Moerdijk waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. In Noord-Frankrijk gaan we aan boord voor de oversteek. We slapen 3 nachten in Waltham Abbey.
2e dag Na het ontbijt zien we de kathedraal van Ely. Daarna bezoeken we de universiteitsstad Cambridge met de beroemde kapel van King’s College.
3e dag We rijden naar Londen, waar we de meest bekende gebouwen zien: Buckingham Palace, St. Paul’s, Westminster Abbey de Big Ben en de Tower Bridge. De stadsgids vertelt tijdens de rondrit precies wat u ziet. Daarna hebben we nog tijd om de stad in te gaan.
4e dag De koffers gaan in de bus en we rijden naar ons 2e hotel in de buurt van Stratford-upon-Avon. Onderweg bezoeken we een van de mooiste kastelen van Engeland, Blenheim Palace.
5e dag Vandaag rijden we naar Warwick Castle, alweer zo’n indrukwekkend bouwwerk.
6e dag Vanochtend kunnen we lekker zwemmen in het zwembad. Daarna rijden we naar Stratford-upon-Avon waar de beroemde schrijver Shakespeare geboren is. Via de mooie streek de Cotswolds rijden we terug naar het hotel.
7e dag Onderweg naar ons laatste hotel bezoeken we het kasteel waar de tv-serie Downton Abbey is opgenomen. We overnachten in Kent.
8e dag Via Dover varen we naar Frankrijk. De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotels Extra’s Waltham Abbey hotel en Extra’s The Walton Hotel
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- Beide hotels hebben een binnenzwembad en wellness.

Maaltijden
Engels ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 250,-
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube