Dolfijn vakanties

- Somerset and the Cotswolds (Groot-Brittannië) -

busexcursiereisbootreis   Informatie over Groot-Brittannië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
15-08-19
23-08-19
9
busexcursie-rondreis hotels
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1299,00
120,00
59,00
100,00

max. aantal deelnemers: 10
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst: Amsterdam, Breda, Rotterdam en Utrecht
INFO Deze reis vervangt de eerder gepubliceerde reis naar Wales.
Mooie kathedralen, landhuizen, tuinen, oude steden en dorpjes, de universiteitsstad Cambridge en Londen…u gaat het allemaal zien op deze mooie rondreis!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit een van de opstapplaatsen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Breda rijdt de bus naar Calais voor de overtocht met de ferry. U ontmoet de reisbegeleiders en uw reisgenoten in de bus. Als we aan ‘de overkant’ zijn, rijden we naar ons hotel in Stevenage. Hier slapen we 4 nachten.
2e dag Na het ontbijt bezoeken we Cambridge. We lopen met een stadsgids langs de bekendste plekken van deze studentenstad. Er worden regelmatig tv- en filmopnames in Cambridge gemaakt omdat er zoveel mooie gebouwen staan.
3e dag Door de streek de Cotswolds rijden we naar Stratford-upon-Avon waar de bekende schrijver Shakespeare geboren is. Daarna bezoeken we Stow-on-the-Wold waar we op het gezellige marktplein echt Engelse thee kunnen drinken. Rondom de markt zijn allerlei antiekwinkeltjes.
4e dag De bus brengt ons naar Londen. Samen met een gids zien we o.a. de Big Ben, Westminster, St. Pauls Cathedral en Buckingham Palace. Daarna hebben we de mogelijkheid om zelf Londen in te gaan om souvenirs te kopen. Vanavond pakken we de koffers weer in voor ons volgende hotel.
5e dag We rijden via een mooie route naar Street waar ons 2e hotel staat. Onderweg bezoeken we het plaatsje Woodstock waar Winston Churchill geboren is. We zien ook Blenheim Palace, een van de mooiste kastelen van Engeland.
6e dag Na ons ontbijt staat er een mooie rit met de West Somerset Railway stoomtrein op het programma. We rijden door mooi landschap en langs typisch Engelse dorpjes. We komen aan in Minehead waar we lunchen en een wandeling kunnen maken naar Dunster waar er nog een middeleeuwse sfeer hangt.
7e dag Vandaag staat de stad Bath op ons programma. Hier bouwden de Romeinen al badhuizen die nog steeds te bezoeken zijn. De stad heeft een heel mooi centrum met mooi onderhouden en opgeknapte gebouwen.
8e dag De koffers zijn gepakt en we vertrekken naar Harwich voor de nachtboot, maar voordat we dat doen bezoeken we de beroemde steencirkel van Stonehenge. Wat de stenen betekenen en waarom ze hier staan, is nog steeds niet ontdekt. Daarna rijden we naar de haven waar we inschepen.
9e dag Na een nacht op zee komen we aan in Hoek van Holland. De bus brengt u weer naar waar u bent opgestapt. U neemt in de bus afscheid van de reisbegeleiding en medereizigers.

U verblijft in 2 hotels
-Holiday Inn Stevenage, ligging in het historische centrum. Receptie, lift, lounge, bar en restaurant. Verblijf in 2-persoonskamers (tenzij u voor de reis Wales een eenpersoonskamer heeft geboekt) met tv en badkamer met bad of douche en toilet.
-The Wessex hotel, ligging in de hoofdstraat van Street. Receptie, lift, lounge, bar en restaurant. Verblijf in 2-persoonskamers (tenzij u voor de reis Wales een eenpersoonskamer heeft geboekt) met tv en badkamer met bad of douche en toilet. Op de kamer kunt u zelf koffie en thee maken.

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. U moet ook regelmatig uw tas of koffer opnieuw kunnen inpakken.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube