Dolfijn vakanties

- Schotse Hooglanden (Groot-Brittannië) -

nieuw programmabusexcursiereisbootreis     Informatie over Groot-Brittannië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
13-08-19
22-08-19
10
busexcursie-rondreis hotels
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1589,00
135,00
72,00
110,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst: Diverse opstapplaatsen, zie programma
Als we Schotland zeggen, dan denken we natuurlijk aan mannen in kilts, de typisch Schotse rok, whisky en doedelzakken. Schotland is ook het land van de Highlands, de hooglanden met ruige natuur, kastelen en mooie meren. U gaat het allemaal zien op deze reis en zal vol mooie indrukken weer thuis komen.


Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda, Eindhoven of Weert rijdt u met de bus naar IJmuiden (u kunt de reis ook in IJmuiden starten). U ontmoet de reisbegeleiding in de bus of in IJmuiden. We varen ’s nachts naar Newcastle. Overnachting aan boord.
2e dag We rijden naar Edinburgh waar we 2 nachten slapen. We maken een rondrit en kunnen daarna de stad verkennen. We maken een rondrit en bezoeken het Edinburgh Castle waar de Schotse kroonjuwelen bewaard worden.
3e dag In de omgeving van Edinburgh zien we o.a. de waterkrachtcentrale en een zalmtrap. We genieten van een prachtig uitzicht over Loch Tummel (Loch betekent: meer). We bezoeken ook Blair Castle met zijn witte torentjes.
4e dag Tijdens een busrit door de Cairngorm bergen en de Dee vallei rijden we langs verschillende whisky distilleerderijen. We rijden er niet alleen langs, want als u wilt en mag, mag u ook een glaasje proeven. We rijden naar ons hotel in Strathpeffer voor de komende 2 nachten.
5e dag Na het ontbijt begint onze tocht door de hooglanden met een bezoek aan de watervallen van Rogie. Daarna bezoeken we de tuinen van Inverewe, hier groeien subtropische planten.
6e dag Leeft er nou wel of geen monster in Loch Ness? Dat is de grote vraag. We gaan er in elk geval een kijkje nemen. Ook zien we Castle Urquhart. Daarna rijden we naar Fort William, waar we 3 nachten slapen.
7e dag De bus brengt ons naar het Isle of Skye, waar we de boot nemen naar Mallaig. Onderweg zien we de spoorbrug uit de Harry Potter films.
8e dag We rijden naar het hooggelegen Oban voor een mooi uitzicht over de zee, misschien een mooi moment voor de groepsfoto?
9e dag Via Loch Lomond rijden we naar Newcastle voor de boottocht naar IJmuiden. We overnachten aan boord.
10e dag Na het ontbijt komen we aan in IJmuiden. Met de bus rijdt u naar een van de uitstapplaatsen of u eindigt uw reis in IJmuiden. U neemt afscheid van de reisbegeleiding in IJmuiden of onderweg in een van de uitstapplaatsen.

Hotels
- U slaapt heen en terug aan boord van de ferry in een kleine 2-persoons hut met stapelbed met kleine badkamer met douche en toilet.
Verder slaapt u:
- 2 nachten in Dudarach Hotel in Pitlochry
- 2 nachten in The Highland Hotel in Strathpeffer
- 3 nachten in West End Hotel in Fort William
- in 2-persoonskamers met badkamer met bad en/of douche en toilet.

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. U moet ook regelmatig uw tas of koffer opnieuw kunnen inpakken. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag indicatie € 230,-

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube