Dolfijn vakanties

- Ierland in vogelvlucht (Ierland) -

nieuwbusexcursiereiszonvakantievliegreis     Informatie over Ierland
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
02-07-19
09-07-19
8
vlieg-busexcursie-rondreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1499,00
120,00
68,00
90,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Luchthaven: Schiphol
Heenreis: 02-07-19
Vertrektijd: 0:00 uur
Vluchtnummer :

Terugreis: 09-07-19
Aankomsttijd: 0:00 uur
Vluchtnummer :
Ierland wordt ook wel het groene eiland genoemd. Wij gaan een deel van dit mooie land bekijken en zien de schitterende kust, het groene binnenland en de bergen van Wicklow Mountains. En natuurlijk kan een bezoek aan een Ierse pub niet ontbreken!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanaf Schiphol vliegen we naar Dublin. Als er nog tijd is, maken we een stadsrondrit door de hoofdstad van Ierland. Daarna rijden we naar ons hotel in Bray.
2e dag De bus rijdt ons naar de Wicklow Mountains, ook wel de blauwe heuvels genoemd. We bezoeken de tuinen van Powerscourt, van hieruit hebben we mooi uitzicht over het meer en op de top van de Sugar Loaf Mountain. Onderweg naar ons volgende hotel stoppen we bij een fokkerij van renpaarden. We slapen 2 nachten in Carlow.
3e dag De Rock of Cashel is een heel bijzondere heuvel. De ronde top is volgebouwd met torens. We kijken rond in het middeleeuwse stadje Kilkenny met een kasteel en de St. Canice kathedraal.
4e dag We trekken naar het westen en zien een door gletsjers kaalgeschuurd kalksteenlandschap. We rijden naar de Cliffs of Moher, hoge steile kliffen die recht uit de zee komen. Ze liggen tussen Doolin en Liscannor over een lengte van 8 km. We komen aan in Ennis waar we 2 nachten slapen.
5e dag In de Connemara zijn veel films opgenomen. Dat komt door het mooie landschap met bergen, moerassen, meren en zwerfkeien. We rijden door naar de universiteitsstad Galway waar in het centrum verschillende pubs staan.
6e dag We rijden naar het kasteel van Bunratty waar we zien hoe het leven hier 100 jaar geleden was. Daarna gaan we door naar Tralee waar we vanavond een Ierse avond meemaken.
7e dag Na het ontbijt bezoeken we het schiereiland Dingle. Via een mooie kustroute rijden we naar Dingle-stad. We zien o.a. een 1200 jaar oude kerk.
8e dag Onderweg naar het vliegveld van Dublin maken we nog een aantal stops als afscheid aan het groene eiland. Daarna vliegen we terug naar Nederland.

Hotels
U verblijft in:
- Bray (1 nacht)
- Carlow (2 nachten)
- Ennis (2 nachten)
- Tralee (2 nachten) in goede middenklasse hotels.
- De kamers hebben een badkamer met bad en/ofof douche en toilet.

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Vliegexcursierondreizen zijn mooie, maar vermoeiende reizen. U moet verschillende keren uw tas of koffer inpakken. U moet voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 200,-.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube