Dolfijn vakanties

- Glacier en Bernina Express (Zwitserland) -

nieuwbusexcursiereistreinreis     Informatie over Zwitserland
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
08-07-19
17-07-19
10
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1769,00
140,00
80,00
120,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Vertrektijd: 0:00 uur
Tijd terug: 0:00 uur
Vertrek/aankomst:
Door de Zwitserse Alpen gaan 2 van de beroemdste treinritten van de wereld. Geweldige routes met de Glacier Express en de Bernina Express. Een mooie reis, maar niet alleen voor treinliefhebbers, want iedereen kan genieten van het geweldige uitzicht. Het blijft trouwens niet bij deze 2 treinritten. Lees verder voor nog meer treinavontuur!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in de buurt van Basel.
2e dag Onderweg naar ons hotel stoppen we in Bern, waar we kunnen winkelen. Aan het einde van de middag komen we in Martigny aan waar we 3 nachten slapen.
3e dag Onze eerste treinrit! We rijden met de Mont Blanc Express naar de Franse grens. Daar pikt de bus ons op en rijden we door naar Chamonix aan de voet van de Mont Blanc.
4e dag Na het ontbijt brengt de bus ons naar Montreux, waar we in de Golden Pass Panoramic Express stappen. Wat een geweldig uitzicht hebben we onderweg! De bus haalt ons op in Gstaad. We rijden naar Montreux terug en kunnen langs het meer wandelen.
5e dag Vandaag gaat u iets bijzonders beleven. Met de Glacier Express rijden we door de Zwitserse Grand Canyon waar de Rijn stroomt. Een onvergetelijke rit. Vanuit Chur brengt de bus ons naar ons volgende hotel in Tiefencastel. Hier slapen we 4 nachten.
6e dag In de ochtend maken we een kort uitstapje naar Chur. ’s Middags kunnen we wandelen of in het hotel blijven.
7e dag Vandaag bewonderen we de omgeving vanuit de bus. We rijden naar St. Moritz en over de Fluela-pas naar Davos.
8e dag Onze laatste treindag, maar wat voor een! Via keertunnels en het Landwasser viaduct rijden we naar 2000 m hoogte naar de Berninapas. Na de afdaling komen we in Tirano in Italië aan waar de bus ons ophaalt.
9e dag De koffers zijn gepakt en via de watervallen van Schaffhausen rijden we naar het overnachtingshotel in Duitsland.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotels
U verblijft in:
- Duitsland (2 nachten)
- Martigny (3 nachten)
- Tiefencastel (4 nachten)
- in hotels met badkamer met toilet en bad en/of douche.

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Busexcursie-rondreizen zijn mooie, maar vermoeiende reizen. U moet verschillende keren uw tas of koffer inpakken. U moet. voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 130,-.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube