Dolfijn vakanties

- Toscane en Umbrië (Italië) -

nieuw hotelbusexcursiereis     Informatie over Italië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
22-07-19
31-07-19
10
busexcursiereis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1259,00
130,00
57,00
110,00

max. aantal deelnemers: 36
max. aantal begeleiders: 7
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
Deze reis brengt ons in 2 mooie regio’s tussen Florence en Rome, Toscane en Umbrië. We gaan prachtige steden, groene heuvels en wijnvelden zien en bezoeken beroemde steden.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in de omgeving van Basel.
2e dag In de middag komen we bij ons hotel in Chianciano Terme aan.
3e dag Na de lange reis doen we het rustig aan vanochtend. Na de lunch bezoeken we 2 mooie stadjes, Montepulciano en Pienza, oude plaatsen met een mooi centrum.
4e dag De bus rijdt ons vandaag verder Umbrië in. In Orvieto staat een van de mooiste kerken van Italië, de kathedraal Duomo di Orvieto. Via een mooie route en langs het meer van Corbara rijden we terug.
5e dag Na het ontbijt rijden we naar Assisi. Een stadsgids laat ons de mooiste plekjes zien. Natuurlijk zien we de Fransiscusbasiliek. Daarna gaan we de stad zelf verkennen.
6e dag De Via Cassia is een van de mooiste wegen in Italië en wij nemen deze route naar Siena. Ook hier leidt een gids ons rond over o.a. het mooie stadsplein. Op de terugweg komen we langs een wijnboerderij. Als u wilt, kunt u een glaasje proeven.
7e dag De bus blijft staan en wij wandelen Chianciano Terme in. We lopen naar het hoger gelegen oude centrum, waar gezellige terrasjes zijn. Tijd voor een echte cappuccino?
8e dag ’s Ochtends bezoeken we Perugia dat we met een roltrap bereiken. In het centrum staat een mooie fontein en ook de Dom mogen we niet missen. In de middag maken we een boottocht op het Lago di Trasimeno.
9e dag Na het ontbijt rijden we naar ons overnachtingshotel in Duitsland of Zwitserland.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Grande Albergo Fortuna
- ligging op 1500 m van het centrum met op 700 m winkeltjes en restaurants
- verblijf in 2-persoonskamers met tv, airco en badkamer met douche en toilet
- receptie, lounge, lift, restaurant, bar, terras
- zwembad en zonneterras

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis alleen met Dolfijnreizigers en begeleiding. In de bus zitten tijdens uw reis geen andere toeristen. U reist wel samen met andere toeristen op de route naar het wisselpunt en van het wisselpunt naar uw uitstapplaats. U moet voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslag € 119,-.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube