Dolfijn vakanties

- Lago Maggiore (Italië) -

nieuwbusexcursiereis     Informatie over Italië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
03-06-19
12-06-19
10
busexcursie-rondreis hotels
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1259,00
120,00
57,00
100,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
INFO In de reisgids staat deze reis gepubliceerd met hotel Europalace, dat is gewijzigd in hotel Villa Rosy.
Een heerlijk klimaat, mooie bergen en prachtige natuur. Dat maakt van het Lago Maggiore meer een geweldige vakantiebestemming. En dan hebben we het nog niet eens over de mooie excursies die gemaakt worden naar o.a. Locarno en Milaan en een bijzondere treinrit. Bella Italia!


Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Duitsland.
2e dag In de middag komen we bij ons hotel aan.
3e dag Na het ontbijt rijden we naar de Zwitserse plaats Locarno aan de noordkant van het Lago Maggiore. Hier groeien, door het gunstige klimaat, palmbomen en citroenbomen.
4e dag We maken een mooie rit langs het oosten en het zuiden van het meer naar 'de Parel van het meer' Orta San Giulio en de heilige berg van Orta. We zien hier mooie kapelletjes.
5e dag Er staat een spectaculaire treinrit op het programma vandaag! De duizend dalen tocht gaat van Domodossola naar Locarno en gaat door mooie dalen, langs diepe kloven en mooie watervallen. Met de bus rijden we terug naar het hotel.
6e dag Een korte route vandaag naar Verbaia en Pallanza. We zien prachtige villa's, mooie tuinen en een gezellige boulevard. Er is ook tijd om te winkelen natuurlijk!
7e dag De bus brengt ons naar Stresa waar we een boottocht maken naar het mooie eiland Isola Bella.
8e dag Alweer een hoogtepunt in deze reis: Milaan! Deze modehoofdstad heeft mooie oude gebouwen, prachtige winkels, pleinen en overdekte straten. Ook de kathedraal is de moeite waard.
9e dag Na het ontbijt vertrekken we weer naar huis. Op onze weg terug naar Nederland overnachten we in Duitsland.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Villa Rosy
- ligging in het kleine plaatsje Premeno in de heuvels bij het Lago Maggiore op 15 min. rijden van het meer
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, lounge, lift en restaurant
- terras met mooi uitzicht over de omgeving

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 220,-.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube