Dolfijn vakanties

- Kroatische Bloemenrivièra (Kroatië) -

busexcursiereis     Informatie over Kroatië
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
26-08-19
04-09-19
10
busexcursie-rondreis hotels
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1379,00
110,00
63,00
80,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Beek Montferland
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van de Jong Intra
Aan een mooie baai ligt Crikvenica. Van hieruit gaan we mooie excursies maken naar o.a. de wereldberoemde meren van Plitvice, Rijeka en Opatija. Maak kennis met dit mooie land!

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. We overnachten in Duitsland.
2e dag Tegen de avond komen we bij ons hotel aan.
3e dag Na een rustig ontbijt rijden we naar Vinodolski, een vissersplaatsje, waar hoog op de rotsen een middeleeuws kasteel staat. Een klein stukje verder ligt het oude zeeroversnest Senj.
4e dag Vandaag staan we vroeg op, want we willen niets missen van het mooie Nationaal Park Plitvice. Tussen de bergen liggen hier 16 meren. Ze liggen op verschillende hoogten en daarom stroomt het water via beekjes en stroomversnellingen van het ene naar het andere meer. Daardoor ontstaan er ook watervallen. Een gids vertelt ons alles over dit natuurgebied.
5e dag Met een boot varen we naar een van de mooiste Kroatische eilanden, Rab. We genieten van het mooie uitzicht over de zee en kleine plaatsjes.
6e dag In de ochtend vertrekken we naar Rijeka, een van de grote steden. In het centrum zijn leuke markten te vinden. Op de terugweg maken we een mooie rit langs het Nationaal Park Risjnak.
7e dag De bus blijft staan vandaag. We gaan zelf Crikvenica in en kunnen naar het strand. Vergeet dus niet uw zwemkleding in te pakken!
8e dag We beginnen vandaag met een bezoek aan Opatija waar we souvenirs kunnen kopen. Daarna rijden we naar Poreč waar we het mooie centrum bezoeken.
9e dag Na het ontbijt vertrekken we weer naar huis. Op onze weg terug naar Nederland overnachten we in Duitsland.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Kastel
- ligging op 200 m van het centrum en 20 m van het kiezelstrand. Om in het hotel te komen moet u een trap op van 20 treden.
- verblijf in 2-persoonskamers met tv en badkamer met bad of douche en toilet
- receptie, lounge, lift, restaurant, bar en terras met uitzicht

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, goed kunnen traplopen en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 125,-.
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.

Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube