Dolfijn vakanties

- Noorwegen (Noorwegen) -

busexcursiereis     Informatie over Noorwegen
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
16-09-19
25-09-19
10
busexcursie-rondreis hotels
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1549,00
160,00
70,00
120,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Wisselpunt: Zeddam (Oad)
Vertrek/aankomst: een van de opstapplaatsen uit het opstapsysteem van Oad
Wat een prachtig programma heeft deze reis! U maakt kennis met Oslo, de schitterende natuur van Noorwegen en het indrukwekkende Geirangerfjord. Lees snel verder voor het hele programma.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag In de ochtend vertrekt u vanuit een van de opstapplaatsen naar het wisselpunt waar u uw medereizigers en begeleiding ontmoet. Vanuit Kiel varen we naar Zweden, de overnachting is aan boord.
2e dag Na het ontbijt gaan we van boord en bezoeken Oslo. We maken een stadstour langs de bezienswaardigheden. We overnachten in de buurt van Oslo.
3e dag Via Hamar, bekend van het schaatsen, rijden we naar Lillehamar waar we het Openluchtmuseum bezoeken. Door het mooie Gudbrundsdal rijden we naar ons hotel in Polfoss.
4e dag Voor de lunch kunnen we een wandeling met de Nederlandse hotelier maken. Daarna rijden we naar Lom waar we de staafkerk, het steenmuseum, en het openluchtmuseum kunnen bezoeken.
5e dag Na het ontbijt maken we een prachtige natuurtocht. We rijden langs een waterval en steken met een boot het Geirangerfjord over. Dit fjord is een van de mooiste van de Noorse kust en is populair bij cruiseschepen. Via Eidsdal en het plaatsje Geiranger rijden we naar Dalsnibba waar we een onvergetelijk uitzicht krijgen op het Geirangerfjord.
6e dag Vandaag beginnen we met een rit naar Eidsdal waar we met de boot overvaren naar Linge. Dan gaan we verder over de Trollstigen, een mooie route met 11 haarspeldbochten. We dalen snel van 1500 m naar de kust waar we langs de fjorden weer terug rijden.
7e dag Een gletsjer is een heel langzaam glijdende ijsmassa. Wij gaan vandaag de Kjendalsbreengletsjer zien en, als u dat wilt, kunt u er naar toe wandelen voor een mooi uitzicht.
8e dag We nemen afscheid van onze Nederlandse hoteleigenaar en rijden naar Skien waar we overnachten.
9e dag In Larvik varen we over naar Noord-Denemarken en rijden naar ons hotel in Duitsland.
10e dag De bus brengt u weer naar het wisselpunt, waar u na de afscheidsmaaltijd tussen ongeveer 17.30 en 18.30 uur afscheid neemt van de anderen van de groep. Een andere bus brengt u weer naar uw uitstapplaats.

Hotel Pollfoss & Gjestehus
- ligging bij de Pollfossen waterval
- verblijf in eenvoudige 2-persoonskamers met tv en badkamer met douche en toilet
- restaurant, Nationaal Park bibliotheek, terras met zicht op de waterval
- sauna, biljart en historisch museum
- Dit is een eenvoudig en typisch Noors hotel met Nederlandse eigenaar.

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden:
Wij hebben deze reis ingekocht bij Oad. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie € 250,-
Voor een lijst met opstapplaatsen klikt u hieronder op de link naar Belangrijke Informatie.
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube