Dolfijn vakanties

- rondreis Portugal (Portugal) -

nieuwbusexcursiereiszonvakantievliegreis     Informatie over Portugal
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
09-09-19
20-09-19
12
vlieg-busexcursie-rondreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1979,00
160,00
90,00
100,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Luchthaven: Schiphol
Heenreis: 09-09-19
Vertrektijd: 17:50 uur
Vluchtnummer : HV5955
Terug vanuit: Lissabon
Terugreis: 20-09-19
Aankomsttijd: 0:15 uur (21-09-19)
Vluchtnummer : HV5952
INFO NB. vluchttijden onder voorbehoud.
Een prachtige rondreis langs mooie steden en het binnenland van Portugal. We bezoeken bekende steden zoals Lissabon en Porto, maar rijden ook door het mooie binnenland met kleine dorpen, kastelen en oude stadjes.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Amsterdam vliegen we naar Lissabon. De bus brengt ons naar het centrum waar we 3 nachten slapen.
2e dag We leren de bekendste plekjes van Lissabon kennen tijdens een rondleiding. Daarna brengt de bus ons naar Belém dat bekend is om de mooie toren.
3e dag We rijden langs de Atlantische Oceaankust naar Sintra, waar prachtige paleizen gebouwd zijn. Hier bouwde de vroegere koninklijke familie haar zomerpaleis hoog in de groene heuvels. Op de terugweg naar het hotel maken we ook nog een stop in het vissersdorpje Cascais en in de kustplaats Estoril.
4e dag Na het ontbijt gaan we op eigen gelegenheid de stad in, we kunnen een kijkje nemen op de boulevard of met de lift omhoog naar een hoger gelegen wijk. Na de lunch bezoeken we een tegelfabriek en een wijnkelder. Daarna rijden we naar Evora voor 2 overnachtingen.
5e dag Vandaag maken we kennis met het historische Evora met een mooie kathedraal en de Romeinse Diana-tempel. Evora staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.
6e dag We maken een rondrit door de omgeving en zien kleine dorpjes, kastelen, witte huizen en fantastische vergezichten. We overnachten in Castelo Branco.
7e dag In Castelo Branco bezoeken we de paleistuinen waarna we naar Guarda rijden voor een kijkje bij de mooie kathedraal. Voordat we naar ons hotel in Viseu gaan, stoppen we in het oude centrum.
8e dag De bus brengt ons naar de 2e stad van Portugal, Porto. Over de rivier de Douro, die de stad in 2 stadsdelen verdeelt, liggen mooie bruggen. We bezoeken de oude stad met veel mooie gebouwen en gezellige pleinen. We slapen 3 nachten in Porto.
9e dag Guimares was Europees Culturele Hoofdstad in 2012 en dus het bezoeken waard. Daarna bezoeken we Braga, de heilige stad waar 30 kerken staan.
10e dag De bus blijft vandaag staan en wij gaan op eigen gelegenheid Porto bezoeken.
11e dag Onderweg naar Lissabon komen we langs de mooie universiteitsstad Coimbra en Nazare. Onze laatste nacht slapen we in Lissabon.
12e dag We vliegen terug naar Amsterdam.

Hotels
U verblijft in goede hotels met 2-persoonskamers met tv, badkamer met bad en/of douche en toilet in
- Lissabon (4 nachten)
- Evora (2 nachten)
- Castelo Branco (1 nacht)
- Viseu (1 nacht)
- Porto (3 nachten)

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in het vliegtuig en in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, goed kunnen traplopen en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. U moet ook regelmatig uw tas of koffer opnieuw kunnen inpakken. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie: € 500,-.Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube