Dolfijn vakanties

- rondreis Zuid-Adriatische kust vanaf Rotterdam (Diverse landen - Europa NIET EU) -

nieuwbusexcursiereiszonvakantievliegreis   
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
10-06-19
19-06-19
10
vlieg-busexcursie-rondreis
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1759,00
150,00
80,00
100,00

max. aantal deelnemers: 8
max. aantal begeleiders: 2
Luchthaven: Rotterdam The Hague Airport
Heenreis: 10-06-19
Vertrektijd: 17:50 uur
Vluchtnummer : HV 6259
Terug vanuit: Spilt
Terugreis: 19-06-19
Aankomsttijd: 22:45 uur
Vluchtnummer : HV 6260
INFO Deze reis staat in onze reisgids gepubliceerd met de reisdata 24-6-2019 t/m 3-7-2019. De reisdata zijn gewijzigd.
De laatste vrije plaats is op aanvraag.
Tijdens deze rondreis maakt u kennis met 3 Balkanlanden, het bekende vakantieland Kroatië en de veel minder bekende landen Montenegro en Bosnië. We reizen een deel langs de mooie kust van de Adriatische Zee en zien ook de natuur in het binnenland.

Programma (onder voorbehoud)
1e dag Vanuit Rotterdam vliegen we naar Split in Kroatië. De bus brengt ons naar het hotel in Grada.
2e dag Over een mooie kustweg rijden we naar Dubrovnik voor een stadswandeling met een gids. We zien o.a. de Onofriofontein, het Fransciscaner klooster en de oude stadsmuren. Na ons bezoek rijden we naar Montenegro waar we in Herceg Novi 3 nachten slapen.
3e dag Na het ontbijt rijden we naar de havenstad Kotor. Een stadsgids leidt ons rond door deze oude vestingstad met smalle straatjes en mooie paleizen. Hierna maken we een boottocht naar het eiland Gospa od Skrpjela in de baai.
4e dag We rijden naar het Skadarmeer, het grootste meer van de Balkan. We maken een boottocht over het meer en bezoeken daarna Cetinje, de oude hoofdstad van Montenegro.
5e dag Het 3e land van deze rondreis is Bosnië-Herzogovina. We beginnen in het zuiden met een bezoek aan Trebinje, waar een beroemde brug ligt. We bezoeken een mooi klooster waar we wijn kunnen proeven die door de broeders gemaakt is. We overnachten in de bloemenstad Mostar.
6e dag Langs de rivier de Neretva rijden we naar de kust, naar de Kroatische stad Split. Een stadsgids leidt ons door de historische binnenstad met een prachtig Romeins paleis en een gezellige palmenboulevard. We slapen hier 4 nachten.
7e dag Vandaag bezoeken we de watervallen van Krka. Onderweg stoppen we in Sibenik en in Skradin waar we een boottocht maken.
8e dag Zadar is een van de oudste steden in deze regio, wel 3000 jaar oud! Hier staan de St. Donatuskerk en het Romeinse Forum. We gaan deze stad zelf verkennen.
9e dag Op onze laatste dag kunnen we doen wat we willen, souvenirs kopen, naar het strand of heerlijk in het centrum op een terrasje zitten. Vanavond pakken we onze bagage in, want morgen is de terugreis.
10e dag Vanuit Split vliegen we terug naar Rotterdam.

Hotels
U verblijft in goede middenklassehotels met 2-persoonskamers met tv, badkamer met bad en/of douche en toilet in
- Gradac (1 nacht)
- Herceg Novi (3 nachten)
- Mostar (1 nacht)
- Primosten (4 nachten)

Maaltijden
Ontbijt en diner in het hotel. Lunchen doen we in of buiten het hotel.

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart

Bijzonderheden
Wij hebben deze reis ingekocht bij de Jong Intra Vakanties. U maakt deze reis samen met andere toeristen. Dat houdt in dat u samen met hen in het vliegtuig en in de bus reist en het programma doet. Tijdens deze reis gaat u vaak in en uit de bus en worden er bijna elke dag uitstapjes gemaakt. U moet voor deze reis zeer goed ter been zijn, goed kunnen traplopen en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. U moet ook regelmatig uw tas of koffer opnieuw kunnen inpakken. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie: € 150,-. Deze reis vertrekt vanaf Rotterdam The Hague Airport
Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube