Dolfijn vakanties

- Muziekreis Turkije All Inclusive (Turkije) -

muziekreisallinclusivezonvakantievliegreis     Informatie over Turkije
Heen:
Terug:
Aantal dagen:
Soort reis:
05-10-19
12-10-19
8
vliegreis hotel
Reissom:
Groepsgeld:
Deeln. ann. reg:
Zakgeldadvies:1449,00
90,00
66,00
80,00

max. aantal deelnemers: 24
max. aantal begeleiders: 4
Luchthaven: Schiphol
Heenreis: 05-10-19
Vertrektijd: 20:50 uur
Vluchtnummer : CAI 020
Terug vanuit: Antalya
Terugreis: 12-10-19
Aankomsttijd: 20:10 uur
Vluchtnummer : CAI 026
INFO NB. vluchttijden onder voorbehoud. Het ministerie van Buitenlandse Zaken wijst reizigers naar Turkije op het volgende:Bij controles door Turkse overheid kan, als verdenking bestaat van betrokkenheid bij organisaties die Turkije als terroristisch beschouwt, onder andere op vliegvelden, uw telefoon of andere elektronische apparatuur worden onderzocht. De Turkse overheid kan u vervolgen voor uitingen die buiten Turkije zijn gedaan, ook op sociale media. Houd hier rekening mee als u naar Turkije reist.
(14-5-2019)
Het was weer een vet feest in 2018 in hotel Miracle in Antalya en ook in 2019 kunt u weer genieten van de Dolfijn Muziekreis met Nederlandse artiesten. Tijdens de spetterende feestavonden treden op: Wolter Kroes, Frans Duijts, Wesley Klein, Alex, Monique Smit, Rob Ronalds, Bob Offenberg, Rocky Pauw, Ray Benjamin en John Zoet. Dat wordt een dikke party!!!We gaan weer naar het geweldige All Inclusive hotel Miracle waar de artiesten niet alleen optreden, maar ook te ontmoeten zijn bij de meet and greet.
In 2018 waren Wolter Kroes, Frans Duijts, Mike Peterson, Bob Offenberg, Alex, Rob Ronalds, Rocky en DJ. Bompa van de partij. Wie er dit jaar optreden, komt later op deze plek te staan en vertellen we op onze Facebookpagina. Hou deze dus in de gaten!

Naast het genieten van de optredens gaan we ook een paar excursies maken en genieten van wat het hotel ons te bieden heeft.


Hotel Miracle Resort
- ligging 11 km van Antalya, direct aan het Lara-strand
- verblijf in 2-persoonskamers met t.v, balkon, badkamer met bad en/of douche en toilet
- receptie, lounge, restaurants, bar, binnenzwembad
- tuin met zwembaden, ligstoelen, paraslols, matrasjes en handdoekenservice
- binnen- en buitendiscotheek, bioscoop en winkels

Maaltijden
U verblijft op basis van All Inclusieve. Dat houdt in dat in de prijs inbegrepen is:
- alle maaltijden in buffetvorm
- zoete en hartige snacks op bepaalde tijden
- middernachtsnack
- lokale dranken tussen 10:00 en 24:00 uur

Reisdocument
Geldig paspoort of geldige Nederlandse identiteitskaart. Uw reisdocument moet op de dag van terugkomst nog 8 maanden geldig zijn. Wij vragen voor u een visum aan, de kosten zijn in de reissom inbegrepen. U ontvangt ruim voor vertrek een visumformulier van ons.

Gezondheid
Voor deze reis worden inentingen aangeraden. Wij adviseren u ruim voor vertrek contact op te nemen met uw huisarts of GGD.

Bijzonderheden
Dit is een All Inclusive reis. U moet voor deze reis goed ter been zijn en geen loophulp nodig hebben. Loophulpmiddelen zijn op deze reis niet toegestaan. Op deze reis is een beperkt aantal eenpersoonskamers beschikbaar. Toeslagindicatie: € 210,-.

Op onze reizen worden foto's en filmpjes gemaakt voor onze website, het reisverslag, de reisgids e.d. Als u bezwaar heeft tegen publicaties, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op!


Klik hier voor Belangrijke Informatie die van toepassing kan zijn op deze reis.

 

© Copyright Stichting Dolfijn Vakanties. Alle rechten voorbehouden.
Niets op deze website mag worden verveelvuldigd of openbaar gemaakt worden door middel van druk, kopie, digitale publicatie, social media of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande toestemming van Stichting Dolfijn Vakanties.

SGR- Contact ANVR calamiteitenfonds naar vorige pagina naar beginpagina gids aanvragen aanmeldingsformulier online stuur een email naar boven YouTube